شاید برایتان جالب باشد که ساندویچ استیـــــک را با طعم پیاز کاراملی امتحان کنید. این دستور خاص یک وعده دلچسب و سرشار از پروتئــین است که در بسیاری از کشورها حتی به عنوان صبحانه مقـوی نیز ســرو می شود.

ساندویچ تست استیک با پیاز کاراملی

طرز تهیه:

1.گوشت را با بیفتک کوب یا با پشت کارد کمی بکوبید تا نــرم شود. آن را با نصف سـرکه، نمـک و فـلفل (بسته به ذائـقه)، کمی روغن زیتون، سیر له شده و آویشن مزه دار کنید.

2. نان ها را داخل فر یا تـستر تست کنید. باید مراقب باشید که خیلی خشک نشوند..

3. گوجه ها را اسلایس درشت زده و آنها را روی گــریل یا کباب پــز یا داخل فــر کباب کنید.

4. برای تهیه پیـاز کارامــلی ابـتدا آنـها را خلالی برش زده و داخل تابه با کمی روغن تفـت دهید تا رنگ آن طــلایی شود. بعد به آن مابقی سرکـه را به همراه 4-5 قاشق آب، اضافه کنید و سرخ شدن پیاز را تا 10 دقیقه دیگر ادامه دهــید تا آب و سرکــه بخار شود.

5. گـــوشت را داخل تابـه چـــــدنی یا روی کباب پزگـریل کنید. (آبدار یا پخته بسته به ذائقه دارد)

6. گوشت را با گوجه، نان، پیـاز کاراملی ، کـــاهو و گشـــنیز به صورت ساندویــچ درآورید.

??? این غذا بعلاوه 2 غذای دیگر در یک باکس هیجان انگیز در محل شما! (فقط تهران)

سایت تازه پز: www.tazehpaz.com