سالاد بیکن از جمله سالاد هایی است که مانند سالاد سـزار در ترکیب آن از نان تست مزه دار شده یا همان نان کروتان استفاده مـی شود. اگر به سالاد های متنوع و سبک علاقه مندید، این غذا یکی از بهترین هاست. از سالاد بیکن دودی به عنوان سالاد رژیمی هم میتوان استفاده کرد. البته به این شرط که سس را حذف و فقط مقداری آبلیمو، سرکه، نمک و فلفل به سالاد اضافه کنید.
دستور ویژه: سالاد بیکن دودی
اشتراک گذاری غذای لوه کباب
این طرز تیه را بین دوستانتان به اشتراک بگذارید
♥ بانو
امتیاز کاربر
سایت آشپزی ایران کوک پربازدیدترین سایت آموزش آشپزی ایرانی : طرز تهیه غذای ایرانی، کیک و شیرینی، غذا با مرغ، دسر و سالاد، بستنی و ژله و فست فود، برای علاقه مندان به آشپزی مدرن ...
دیدگاه های ثبت شده
سلام
درباره این دستور غذا میخواستم بدونم
بیکن مگه گوشت حرام نیس؟
سلام الناز جان. بیکنی که در کشورهای دیگه وجود داره از گوشت خوکه و تکلیفش معلومه اما اینجا کالباس بیکن رو با گوشت گاو درست میکنن که معمولا به کالباسهای 90% گوشت میگن. در این دستور هم منظور کالباس بیکن موجود در ایرانه