چیـکن کاری یا مرغ کاری از غذاهای بسیار معروف هندوستان است که با ادویه مخصوص کاری تهیه می شود. در این دستور با اضافه کردن قارچ و خامه طعم لذیذ خوراک مرغ بیشتر احساس می شود.

خوراک مرغ و قارچ با ادویه کاری

طرز تهیه:

1. خمیر ها را داخل فر گذاشته و روی آن کمی روغن بمالید و تا وقتی که پف کند و طلایی شود آن را در فر 180 درجه بپزید.(حدود 10 تا 15 دقیقه)

2. مرغ را حبه ای و درشت خرد کنید. سپس آن را با نمک و فلفل و سس خردل مزه دار کنید.

3. روغن را داخل تابه داغ کنید و پیازچه خرد شده و سیر ریز شده را یک تفت سریع بدهید و بعد قارچ چهار قاچ شده و مرغ را اضافه کنید وبا حرارت نسبتا بالا تـفت دهید. بعد از 10 تا 15 دقیــقه خـامه و کاری را اضـافه کنید و حــــرارت را کم کنید. 5 دقیقه دیگر پخت را ادامه دهید تا کمی غلظت پیدا کند.

4. خوراک را در دو ظرف سرو کنید و رود هر کدام یک تکه نان بگذارید.

??? این غذا بعلاوه 2 غذای دیگر در یک باکس هیجان انگیز در محل شما! (فقط تهران)

سایت تازه پز: www.tazehpaz.com