طرز تهیه رولت حلوا
-
امتیاز دهید
-
3.2 از 268

-
- زمان آماده سازی
- دقیقه
-
- زمان پخت
- دقیقه
مواد لازم برای رولت حلوا
- آرد 2 لیوان
- شکر 2 لیوان
- روغن مایع 1 لیوان
- کره یا روغن جامد 50 گرم
- گلاب 1/4 لیوان
- آب 2 لیوان
- زعفران دم کرده 4 قاشق غذاخوری
- نان میکادو مقدار لازم
رولت حلوا
طرز تهیه : درون قابلمه ای شکر ، آب ، زعفران دم کرده و گلاب را بریزید و مخلوط کنید. سپس قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش آمده و شکر حل شود. در این فاصله آرد را درون قابلمه دیگری روی حرارت متوسط قرار دهید و با قاشق چوبی هم بزنید تا بوی خامی آرد گرفته شود.
پس از سبک شدن آرد باید روغن و کره را اضافه کنید. با قاشق خوب مخلوط کنید تا آرد طلایی شود، سپس شربت داغ را اضافه کنید و هم بزنید تا حلوا جمع شود و به روغن بیفتد سپس از روی حرارت بردارید.
نان میکادو را روی نایلون فریزر قرار دهید. حلوای داغ را روی نان میکادو پخش کنید ( حلوا حتما باید داغ باشد ) سپس با دست نان را رول کنید.
حلوای رول شده را 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود. پس از سرد شدن حلوا را بصورت رولت برش بزنید و با پودر پسته ، نارگیل و … تزئین و سرو کنید.
در صورت تمایل میتوانید پیش از قرار دادن در یخچال روی رولت را با شکلات ذوب شده بپوشانید سپس در یخچال قرار دهید . همچنین میتوانید به جای رول کردن حلوا و نان را لایه لایه روی هم قرار دهید و پس از سرد شدن به صورت مربع برش بزنید.
نکته ها : در صورتی که نان میکادو ضخیم بود میتوانید مقدار بسیار کمی آب روی آن اسپری کنید. میتوانید به جای شکر از 1 لیوان شیره استفاده کنید.
سلام ممنون از پیج خیلی خوبتون .از آرد شیرنی هم میشه استفاده کرد؟
میشه ولی آرد سنگک برای حلوا مناسب تره. قوام و طعم و رنگ بهتری میده.
سلام بانو توضیحتون درباره تهیه حلوا خیلی خوب بود
و خوبتر هم پاسخ به سوالات بود. ممنونم
لطف داری روشنک جان 🙂
سلام ببخشید من تمام این مراحلو میرم ولی نانم خمیر میشه وامیره بدشکل میشه درست نمیشه برشش زد چکارش کنم راهنمایی میکنید؟؟؟
حلوا رو بلافاصله روی نون نریز ید. 5 دقیقه صبر کنید در حدی که هنوز گرم باشه ولی نه خیلی داغ. بعد بریزید روی نون.
سلام من طبق دستور درست کردم، ولی دو برابر، ینی چهار تا لیوان آرد، بعد روغن گفته بودین یه لیوان، من چون دو برابر کردم، روغن یکیو نصف ریختم، الان نمیدونم چرا حلوام روغن پس نمیده، میشه بگید باید چیکار کنم؟ میتونم الان توش روغن بریزم؟ لطفا زود جواب بدین ممنون
ایدا جان وقتی مواد رو دو برابر میکنی همه رو باید دو برابر کنی. طبیعیه که روغن پس نده. ولی اگه مجبور شدی میتونی آخر کار یه مقدار کره روی حلوای داغ بذاری تا آب شه و باهاش مخلوط کنی.
سلام خوبین، امروز درست کردم اما خیلی سخت رول شد و اینکه همش نونش میشکست و همچنین بعد از رول متوجه شدم موقع رول، فاصله بین نون و حلوام افتاده کلا دمغ شدم
رها جان این رولت یکمی تجربه میخواد درست کردنش. یه راه دیگه هم هست اگه نون میشکنه. اول با یه اسپری آب نون رو کمی خیس کنید (نه زیاد فقط در حدی که یه کمی مرطوب شه روش). حلوا رو هم بعد پنج تا ده دقیقه که کمی خنک شد روش بریزی و رول کنی.
باید حلوا رو گرم بریزى رو نون که نرم شه اونوقت میتوى رولش کنى من اینجورى نمیشکنه
خیلی خوب
سلام من طبق دستور درست کردم طعم و مزه عالی شده اما نمیدونم چرا سفت شده، لطفاً راهنماییم کنید
عالی
بسیار عالی بود.
بسیار عالی
عالی بود
سلام حلوای شطرنجی دستورش با نکاتش نمیزارین؟
مانیا جون به نظرم اگر پیشنهاداتی داری برای من لیست کن به info@irancook.ir بفرست! 🙂 خیلی هم خوشحال میشم. من دستورشو میذارم و در تکمیل مطالب سایت هم کمک میشه!
سلام ایا نان میکادو همون نون بستنی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام! چرا همونه!
عالی
خیلی خوشگلــــــــــــــــــــه
عالی بود
با سلام و عرض تشکر نسبت ارد این حلوا به شکر و اب خیلی کم است ارد باید دو برابر شود و اب هم یک لیوان اضافه شود تا حلوایی مطلوبی بدست اید.در ضمن رولت اماده رو با نایلون درون یخچال بگذاریم ؟؟؟؟و چگونه میتوانیم راحت تر این رولت را برش نماییم؟؟؟؟
ژاله جان دستور مشکلی نداره ٬ شما بهتره از اردهای مخصوص نان یا ارد سبوسدار استفاده کنید تا حلوا پخت بیشتری داشته باشه ، با نایلون یا کاغذ روغنی رول رو داخل یخچال بذارید ، با استفاده از چاقوی بسیار تیز عزیزم 🙂
بله میشه یه تیغ بردارید سر خودکار ک خالی شده رو داغ کنین بهش وصل کنین مثل زمان بچگی ک با تراش تیغ درست میکردیم ولی الان با تیغ اصلاح این کار روانجام بدین خیلی راحت وخیلییییی تمیز برش زده نیشه
سلام نان میکادو نمیشکنه نمیخواد یه کم مرطوبش کنیم؟
لادن جان روغن حلوا روی نان میکادو کمی نرمی بهش میده اما همونطور که در بخش نکته ها گفتم احساس میکنی ممکنه شکننده باشه خیلی کم روش اب اسپری کن 🙂
خیلی عالی بود ممنون
سلام خسته نباشید ممنون از سایت خوبتون . میخواستم بگم من این کارو کردم ولی نون میکادوم خیلی نرم شد و طعم حلوارو عوض کرد باید چیکار کنم که اینطور نشه یا اینکه از خود شماهم همینطوره؟؟؟؟؟؟
ممنون زهرا جان ، عزیزم حلوا حتما باید سفت شده باشه و رطوبت اضافی نداشته باشه ، بعد از رول کردن هم داخل یخچال قرار نده و بذار بیرون تا کم کم سرد شه ، ممکنه رطوبت یخچالت زیاد بوده یا زیاد گذاشتی بمونه نرم شده 🙂
سلام . من میخواهم واسه ۱۰۰ نفر که ایرانی نیستند دسر درست کنم.یک دسر کاملا ایرانی و درضمن نمیخوام شله زرد درست کنم.لطفا راهنماییم کنید.با کمکتان لطف بسیار بزرگی میکنید.
پریسای عزیز دسر ایرانی که زیاده و میتونی از بین شون انتخاب کنی ، مثلا شیر برنج یا فرنی که با تزیین مربا یا مارمالاد و … میتونی سرو کنی و تهیه اش هم آسونه ، دسر یخ در بهشت هم خیلی خوبه ، خوشمزه است و تهیه اش آسونه … اگه میگفتی به چه مناسبتی میخوای دسر بدی بهتر بود 🙂
نیلوفر جون سلام ، نون میکادو را از کجا میتوان خرید ؟
معصومه جان از شیرینی فروشی ها یا فروشگاه های لوازم قنادی میتونی تهیه کنی 🙂
نان میکادو چیه ؟
نان میکادو یه نان مخصوص شیرینیه که همه قنادی ها دارن و میتونی تهیه کنی 🙂
مثل همیشه عالی