طرز تهیه املت سوسیس و پنیر
-
امتیاز دهید
-
4.1 از 41

-
- زمان آماده سازی
- دقیقه
-
- زمان پخت
- دقیقه
-
- برای
- 4 نفر
مواد لازم برای املت سوسیس و پنیر
- سوسیس 5 عدد
- سیب زمینی 2 عدد
- گوجه فرنگی 2 عدد
- پنیر پیتزا چند ورقه
- تخم مرغ 5 عدد
- فلفل دلمه ای 1 عدد
- پیاز 2 عدد
- سیر 3 حبه
- نمک و فلفل مقدار لازم
املت سوسیس و پنیر
طرز تهیه : پیاز و سیر را ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید تا سبک شوند. سپس فلفل دلمه ای و سیب زمینی نگینی خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا فلفل و سیب زمینی نرم شوند.
سوسیس ها و گوجه فرنگی ها را خرد کنید و به مواد اضافه نمائید و تفت دهید تا آب گوجه فرنگی کشیده شود.
تخم مرغ ها را درون کاسه ای بشکنید. نمک و فلفل بزنید و مخلوط کنید سپس روی تمام مواد بریزید ، حرارت را کم کنید و اجازه دهید تخم مرغ ها ببندند.
پس از بسته شدن تخم مرغ ها قابلمه را از روی حرارت بردارید و ورقه های پنیر را روی مواد قرار دهید ( پنیر با حرارت غذا آب میشود ) .سپس غذا را سرو کنید.
- برای: 4 نفر
- حاضر است در : دقیقه
- وعده: شام, صبحانه, عصرانه, میان وعده
- دسته بندی دستور آشپزی : املت و کرپ
- مواد لازم : پنیر پیتزا, پیاز, تخم مرغ, سوسیس, سیب زمینی, سیر, فلفل دلمه ای, گوجه فرنگی, نمک و فلفل
۱۶ دیدگاه برای طرز تهیه املت سوسیس و پنیر
پاسخی بگذارید برای لغو پاسخ کلیک کنید.
دستور آشپزی های مرتبط
کلمات کلیدی: املت,املت پنیر,املت پیاز,املت سوسیس,املت سوسیس و پنیر,املت سیب زمینی,املت سیر,املت فلفل,املت گوجه فرنگی,سوسیس تخم مرغ,صبحانه خوشمزه,غذا با تخم مرغ
سلام خسته نباشی .من املت سوسیس و پنیرو درست کردم خوشمزه بود خیلی خوشم اومد خواستم ازت تشکرکنم .مرسیییییییییییییییییییییییییییییی
ممنون بهناز جان ؛ خوشحالم دوست داشتی 🙂
خیلی جالبه من بهش عصاره قارچ هم زدم کاملا مزه پیتزا میداد
چه جالب ، ممنونم مائده جان 🙂
سعیمو میکنم و امیدوارم خوب از آب درآد 🙂
امیدوارم موفق باشی 🙂
واقعا چه مجموعه جذابی درست کردید. من تا حالا اصلا برای کسی پیام نذاشتم اما انقدر سایت شما با سلیقه و قابل استفاده است که اصلا تعجب کردم واقعا عالیه . چند تا حسن اساسی دارید: 1 غذاها همراه تصویر هستند. 2 موادی که استفاده شده کاملا در دسترس هستند و ایرانی. 3 دستور غذاها رو میشه ذخیره کرد.این سه مزیت و من اصلا توی هیچ مجموعه ای ندیدم به خاطر همین کمال تشکر رو از شما دارم.
ممنون فاطمه عزیز لطف داری … هدف من هم از روز اول همین بوده و خوشحالم که در این راه از دید شما موفق بودم 🙂
نیلوفر جون عاشق دستورات غذاییت هستم . مرسی مرسی
ممنون عزیزم 🙂
نیلوفر خانم کارت خیلی درسته بابا دمت گرم
ممنونم 🙂
ممنون.واسه عصرونه امتحانش میکنم.امیدوارم خوب بتونم درست کنم.
خواهش میکنم ، مطمئنم خوب در میاد 🙂
چند تا سوال پیش اومد!!الان که دنبال آشپزی اومدم بخاطر اینه که یمدت تنهام و غذای بیرون دیگه حالمو داره بد میکنه!سیب زمینی نگینی خرد شده یعنی چطوری؟؟؟
خواهش میکنم دوست من ، اینجور سایت ها هم برای همینه … سیب زمینی نگینی خرد شده یا اصلا نگینی خرد کردن یعنی ریز خرد کردن ، مثلا ریز کردن به اندازه یک نخود 🙂