نان هندی

نان پاپادام هندی

آرد نخودچی 2 لیوان  .  آب ولرم 1/4 لیوان  .  زیره سیاه 1 قاشق چایخوری  .  سیر 2 حبه

پودر زیره سبز 1 قاشق چایخوری  .  روغن 2 قاشق غذاخوری  .  نمک و فلفل مقدار لازم

نان هندی

طرز تهیه : تمام مواد را داخل کاسه ای بریزید ، آب ولرم را اضافه کنید و با قاشق یا دست مواد را مخلوط کنید تا خمیر خوبی بدست بیاید ( این خمیر بافتی خشک تر از خمیرهای دیگر دارد ).

نان هندی

روی سطح کار آرد بپاشید ، از خمیر تکه های کوچکی به اندازه یک گردو بردارید و روی سطح کار قرار دهید و با وردنه نازک پهن کنید ( میتوانید خمیر را به صورت گرد قالب بزنید یا به هر صورتی که میخواهید شکل دهید ).

نان هندی

داخل ماهیتابه روغن بریزید و خمیرها را به نوبت در روغن داغ سرخ کنید ( میتوانید نان ها را داخل تنور نان ، فر یا ماکروفر هم آماده کنید ) ، پس از اینکه یک طرف طلایی شد برگردانید تا طرف دیگر نیز برشته و طلایی شود سپس روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغن اضافی اش برود.

این نان با انواع ترشی ، مربا و انواع غذاها در هندوستان سرو میشود و جزو نان های سنتی و پر طرفدار هندوستان است ، این نان طعمی تند و فلفلی دارد ، میتوانید به جای آرد نخودچی از انواع آرد حبوبات استفاده کنید.