طرز تهیه پتاژ برنج
-
امتیاز دهید
-
5 از 3

-
- زمان آماده سازی
- دقیقه
-
- زمان پخت
- دقیقه
-
- برای
- 2 نفر
مواد لازم برای پتاژ برنج
- کره 50 گرم
- آرد برنج 1/2 لیوان
- آب 3 لیوان
- شیر 1 لیوان
- زرده تخم مرغ 3 عدد
- خامه 50 گرم
- آبلیمو ، نمک و فلفل به مقدار لازم
پتاژ در اصطلاح آشپزی به سوپ های غلیظ گفته میشود. پتاژ برنج با برنج، شیر و خامه تهیه میشود و طع ملایمی دارد.
طرز تهیه پتاژ برنج:
قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید. کره را درون قابلمه بریزید و پس از اینکه آب شد آرد برنج را اضافه کرده و تفت دهید. پس از تفت دادن آرد برنج و کره ، آب را کم کم اضافه و مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس شیر ، نمک و فلفل را اضافه و مجدد مخلوط کنید.
زرده های تخم مرغ را درون کاسه ای بزنید. قابلمه را از روی حرارت بردارید و زرده های تخم مرغ را به مواد داغ درون قابلمه اضافه کرده و مخلوط نمائید. سپس خامه و ابلیمو را نیز با تمام مواد مخلوط کرده و درون ظرف بریزید و بهمراه نان سرو کنید.
نکته ها : بهتر است بجای آب معمولی از آب گوشت یا آب مرغ استفاده کنید ، فلفل سیاه در این غذا طعم بهتری از فلفل قرمز خواهد داد.
بدون دیدگاه.