طرز تهیه اردور قارچ
دسته بندی: اسنک و تست پیش غذا و فینگر فود سالاد و اردور | به وسیله ♥ بانو |-
امتیاز دهید
-
4.8 از 4

-
- زمان آماده سازی
- دقیقه
-
- زمان پخت
- دقیقه
-
- برای
- 10 نفر
مواد لازم برای اردور قارچ
- قارچ درشت 20 عدد
- پیازچه 3 عدد
- پنیر پارمزان رنده شده 2 فنجان
- سیر 5 حبه
- زرده تخم مرغ 2 عدد
- روغن مقدار لازم
- نمک و فلفل به مقدار لازم
اردور قارچ
طرز تهیه : ابتدا قارچ ها را با سرد بشوئید و خشک کنید. بعد با دقت دم قارچ ها را از کلاه ان جدا کنید . دم قارچ ها را خرد نمائید.
ماهیتابه را روی حرارت قرار دهید. پیازچه خرد شده و سیرهای له شده را با مقداری روغن تفت دهید. پس از نرم شدن پیازها میتوانید قارچ های خرد شده را اضافه نمائید.
چند دقیقه با حرارت متوسط تفت دهید تا اب اضافی مواد کشیده شود. ماهیتابه را از روی حرارت بردارید سپس زرده های تخم مرغ ، نصف پنیر پارمزان ، نمک و فلفل را به مواد اضافه و مخلوط نمائید.
سینی فر را چرب کنید و کلاه های قارچ را کف ان بچینید. درون هر کلاه قارچ مقداری از مخلوط اماده شده بریزید. نصف باقی مانده پنیر پارمزان را روی قارچ ها بریزید سپس درون فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 – 15 دقیقه قرار دهید. پس از اماده شدن درون ظرف قرار داده و سرو کنید.
نکته ها : در صورتی که پیازچه در دسترس ندارید میتوانید از پیاز معمولی استفاده کنید.
- برای: 10 نفر
- حاضر است در : دقیقه
- وعده: پیش غذا, عصرانه, میان وعده
- دسته بندی دستور آشپزی : اسنک و تست, پیش غذا و فینگر فود, سالاد و اردور
- مواد لازم : پنیر پارمزان, پیازچه, زرده تخم مرغ, سیر, قارچ
جالب بود
سلام لطفا بنویسید این مقدار برای چند نفر سرو می شود
اغلب دستورهای غذایی سایت مناسب 4 نفر است 🙂