طرز تهیه چیکن باربیکیو
-
امتیاز دهید
-
4 از 49

-
- زمان آماده سازی
- دقیقه
-
- زمان پخت
- دقیقه
-
- برای
- 6 نفر
مواد لازم برای چیکن باربیکیو
- سینه مرغ پخته 6 تکه
- سس باربیکیو 350 گرم
- چاشنی غذای ایتالیایی 1/2 فنجان
- شکر قهوه ای 1/4 فنجان
- سس وسترشایر 2 قاشق
- پنیر پیتزا رنده شده 2/3 فنجان
- نان برگر 6 عدد
اطلاعات مواد مغذی
-
300 کالری
-
8.1 گرم چربی
-
32.4 گرم کربوهیدرات
-
23 گرم پروتئین
چیکن باربیکیو
طرز تهیه: سینه مرغ پخته را ریش ریش کنید. مرغ را داخل آرام پز خالی کنید. در یک کاسه، سس باربیکیو، چاشنی ایتالیایی، شکر قهوه ای و سس وسترشایر را باهم مخلوط کنید. سپس آن را داخل آرام پز روی مرغ بریزید.
آرام پز را روی حرارت پایین قرار دهید و چیکن باربیکیو را به مدت 3 تا 4 ساعت بپزید. در نیم ساعت پایانی پخت، اگر دوست داشتید پنیر پیتزا را اضافه کنید و کمی هم بزنید. سپس بعد از اتمام پخت آن را لای نان همبرگری سرو کنید.
- برای: 6 نفر
- حاضر است در : دقیقه
- وعده: نهار
- دسته بندی دستور آشپزی : ساندويچ و برگر
- مواد لازم : ادویه, پنیر پیتزا, سس, سس ایتالیایی, مرغ, نان
۲ دیدگاه برای طرز تهیه چیکن باربیکیو
پاسخی بگذارید برای لغو پاسخ کلیک کنید.
دستور آشپزی های مرتبط
کلمات کلیدی: چاشنی غذاهای ایتالیایی,چیکن باربیکیو,چیکن برگر,سس وسترشایر,غذا با آرام پز,غذا با مرغ,مرغ برگر,مرغ برگر خانگی
خیلی عالی
عاااااللللللللییییی بوووووووددددد.;-)
ممنونم دینا جان!