پیراشکی ها گاهی شیرین و گاهی شور هستند. پیراشکی سیب شکری همان طور که از اسمش پیداست از نوع پیراشکی های شیرین است و با سیب درختی پر میشود. پیراشکی سیب میتواند میان وعده ای خوشمزه در یک بعد از ظهر زیبا باشد. پس این فرصت را از دست ندهید و با این پیراشکی های خوشمزه روزی خوب و به یادماندنی برای خود و عزیزانتان رغم بزنید.
طرز تهیه پیراشکی سیب شکری
طرز تهیه : مخمر خشک و آب گرم را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید و 5 دقیقه کناری قرار دهید. سپس روغن ، آرد ، نمک و شکر را اضافه کنید و با دست مخلوط نمایید تا خمیر نرمی بدست بیاید.
خمیر را داخل کاسه ای که چرب کرده اید بگذارید ، روی ظرف را بپوشانید و 30 دقیقه در جای گرمی استراحت دهید. سپس خمیر را کمی ورز دهید و 1 ساعت دیگر بگذارید استراحت کنید.
سیب ها را پوست بکنید و درشت رنده کنید یا با چاقو ریز خرد کنید. روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید و به تکه های یکسان تقسیم کنید. خمیرها را به نوبت کف دست تان گرد پهن کنید و مقداری سیب خرد شده داخل هر خمیر قرار دهید و روی آن کمی شکر بپاشید. خمیر را از وسط تا کنید و لبه های خمیر را با فشار دست به هم بچسبانید.
داخل قابلمه روغن بریزید و پس از اینکه داغ شد خمیرها را داخل روغن بیندازید و با حرارت متوسط سرخ کنید. پس از اینکه یک طرف طلایی شد برگردانید تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود . پیراشکی ها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی شان برود، سپس با پودر قند تزیین و سرو کنید.
نکته ها : میتوانید از میوه های دیگری مانند گلابی ، هلو ، زردآلو و ... نیز استفاده کنید ، میتوانید این پیراشکی را همراه با بستنی سرو کنید.
دیدگاه های ثبت شده
چهار تا لیوان فرانسوی آرد زیاد نیست؟ ?چون تجربه این کارو زیاد ندارم به یه راهنمایی احتیاج دارم. الان هم که اندازه گرفتم دقیقا چهار تا لیوان فرانسوی آرد دارم. انگار یه نشونه است که باید حتما درست کنم? لطفا راهنمایی کنید.
اگه دقیقا 4 پیمونه آرد دارید به نظرم همه مقادیر رو نصف کنید. چون یه مقدار آرد برای روی سطح کار و برای دستتون هم نیاز دارید که خمیر به دستتون نچسبه.
خسته نباشید…مخمر فوری رو باید از کجا تهیه کرد؟اگه دردسترس نبود میشه چیزی جایگزینش کرد؟ممنون
سلام عزیز ٬ برا همه اموزشای خوبت سپاس