پای اسفناج و پنیر ( یونان )
-
امتیاز دهید
-
3.6 از 15
پای اسفناج و پنیر
اسفناج 1 کیلوگرم . پیازچه 5 عدد . تخم مرغ 2 عدد . خامه 3 قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان یا پنیر پیتزا مقدار لازم . خمیر پای مقدار لازم . نمک و فلفل مقدار لازم
طرز تهیه : اسفناج را تمیز کنید و بشویید سپس اسفناج را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا نرم شود ( اسفناج آب میندازد و نیازی به افزودن آب نیست ) ، پس از تمام شدن آب اسفناج کمی آن را تفت دهید و از روی حرارت بردارید.
پیازچه ها را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس داخل کاسه ای بریزید و با اسفناج های پخته ، 2 عدد تخم مرغ ، خامه ، نمک و فلفل مخلوط کنید.
خمیر پای را دو قسمت کنید ، داخل قالب کاغذ روغنی بیندازید سپس 1 قسمت از خمیر را با وردنه نازک پهن کنید و ته قالب قرار دهید.
مخلوط اسفناجی را که آماده کرده اید داخل قالب و روی خمیر بریزید سپس مقداری پنیر پارمزان یا پنیر پیتزای رنده شده روی اسفناج ها بریزید و با چنگال کمی مخلوط کنید.
قسمت دوم خمیر را پهن کنید و نوارهای یکسانی از خمیر ببرید و روی اسفناج ها را با خمیر بافت بزنید ؛ پس از اتمام کار روی خمیرها را با زرده تخم مرغ یا کره آب شده برس بکشید و کمی پنیر ریز رنده شده روی آن بپاشید.
ظرف پای را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید به مدت 30 – 40 دقیقه قرار دهید تا روی خمیر طلایی شود سپس از فر خارج کنید و برش بزنید و بهمراه ماست خامه ای و … سرو کنید.
- دسته بندی دستور آشپزی : غذاهای بین المللی
ممنون . در مودر خمیر پای اگه میشه توضیح دهید
مبین عزیز دستور خمیر پای هم در این مطلب و هم در بخش پای و تارت موجوده که میتونی مطالعه کنی 🙂
ممنون از اموزشتون خیلی خوشمزه بود مرسی
خواهش میکنم 🙂
سلام نیلوفربانو جان خیلی شیک بود ولی قبل از درست کردن ان میشه به جای کاغد روغنی کف پیرکس رو چرب کرد؟ و چطور پای خمیر را حاضر کنم بلد نیستم ،ممنونمممممممم عزیزم
ممنون الهام جان ، کاغذ روغنی بهتره اما میتونی چرب کنی و بعد خمیرو بذاری ، عزیزم آموزش خمیرش هم در بخش نان و خمیر و هم در بخش پای و تارت قرار دادم ، با استفاده از آموزش به راحتی میتونی خمیر رو درست کنی 🙂
من این تزیین قشنگ رو دوست دارم یاد بگیرم ممنون
الهام جان تزیینش خیلی راحته ، بافت زیر و روئه که در دوره راهنمایی یاد گرفتیم ، اون موقع با کاموا بود الان با خمیره ! 😀
نیلوجان ببخشید ولی من چون تازه ازدواج کردم و میونه خوبی بااشپزی نداشتم اگه اشکالی نداره ساده ترین چیزهاروهم بپرسم . خواستم بدونم خمیر پای چطوری تهیه میشه؟ فکرکنم پیش غذای شیکی باشه . ممنون
خواهش مینک الهام جان ، عزیزم هدف این سایت هم آموزشه و خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ، طرز تهیه خمیر پای در همین مطلب هست ، میتونی روی لینکش کلیک کنی و دستورشو مطالعه کنی 🙂