پولنتای تاپناد

طرز تهیه: ابتدا آب سبزیجات را در یک تابه متوسط بریزید و آن را بجوشانید. آب را به آرامی هم بزنید، پولنتا یا آرد ذرت را به آن اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه بپزید.

سپس ریحان را به آن اضافه کنید و کمی فلفل سیاه و نمک روی آن بریزید. حالا در یک ظرف چرب شده آن را باز کنید و اجازه دهید به مدت 1 ساعت در همین حالت باقی بماند. پولنتا را هر شکلی که دوست داشتید، برش دهید. با تابه های نسوز یا روی گریل پولنتا را کباب کنید.

روی هر کدام سس تاپناد زیتون و گوجه فرنگی بریزید و به صورت گرم با کاهو سرو نمایید.