رولت گوشت و بادمجان
دسته بندی: پیش غذا و فینگر فود | به وسیله ♥ بانو |-
امتیاز دهید
-
3.8 از 52

رولت گوشت و بادمجان
بادمجان 3 عدد . گوشت چرخ کرده 200 گرم . پیاز 1 عدد . سیر 3 حبه . گوجه فرنگی 3 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری . پنیر پیتزای رنده شده مقدار لازم . نمک و فلفل مقدار لازم
طرز تهیه : پیاز و سیر را رنده کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود.
گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند ، 1 عدد گوجه فرنگی خرد شده را به مایه گوشتی اضافه کنید و تفت دهید تا آب غذا کشیده شود سپس رب گوجه فرنگی ، نمک و فلفل را اضافه نمایید ، کمی تفت دهید و از روی حرارت بردارید.
بادمجان ها را بشویید و پوست بکنید و باریک برش بزنید ، روی بادمجان ها نمک بپاشید و 30 دقیقه داخل یخچال استراحت دهید تا آب اضافی بادمجان ها خارج شود.
سپس بادمجان ها را آبکشی کنید و آب اضافی بادمجان ها را با دست بفشارید تا خارج شود ، بادمجان ها را در روغن سرخ کنید تا طلایی شوند.
داخل هر بادمجان مقداری مایه گوشتی بریزید و بادمجان ها را رول کنید و مقداری پنیر روی هر بادمجان بریزید.
بادمجان ها را داخل سینی فر یا ظرف پیرکس بچینید و داخل فر قرار دهید تا زمانی که پنیرها آب شوند سپس رولت بادمجان را بهمراه سس گوجه فرنگی سرو کنید.
برای تهیه سس گوجه فرنگی 2 عدد گوجه فرنگی را ریز خرد کنید و نمک و فلفل بزنید و در مقداری روغن زیتون یا روغن مایع تفت دهید تا آب گوجه ها کشیده شود سپس به همان صورت داغ سس را روی رولت ها بریزید.
نکته ها : میتوانید مواد داخل رولت را بنابر سلیقه تان نغیر دهید ، استفاده از پنیر اختیاری است ، میتوانید به جای پنیر رولت را پس از آماده شدن با کشک غلیظ سرو کنید ، میتوانید به جای گوشت از سویا استفاده کنید.
- دسته بندی دستور آشپزی : پیش غذا و فینگر فود
۱۰ دیدگاه برای رولت گوشت و بادمجان
دستور آشپزی های مرتبط
جدیدترین دستورهای آشپزی
بروزترین دستور آشپزی
محبوب ترین غذاها
- طرز تهیه کیک شکلاتی ساده
- طرز تهیه کیک شکلاتی مخصوص
- طرز تهیه پیراشکی دونات با سس شکلاتی
- طرز تهیه حلوای تیره
- طرز تهیه همبرگر مخصوص
- طرز تهیه بامیه رمضان
- طرز تهیه پیتزا مخلوط مخصوص
- طرز تهیه خورشت فسنجان با مرغ
- طرز تهیه ماکارونی دمی ایرانی
- طرز تهیه کیک خیس شکلاتی
- طرز تهیه ذرت مکزیکی
- طرز تهیه ژله خرده شیشه
- طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی
- طرز تهیه توپ سیب زمینی سوخاری
- طرز تهیه کیک دو رنگ
- طرز تهیه کیک یزدی
- طرز تهیه کیک ساده وانیلی
- طرز تهیه کوفته تبریزی
- طرز تهیه کباب کوبیده سنتی
- طرز تهیه دسر تیرامیسو
سلام… ببخشید توی چه دمایی از فر و چند دقیقه باید بذارم
ممنون عالی بودددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد
ممنون استفاده کردم رولت بادمجان رومیشه باجعفری و فلفل دلمه یا قارچ اماده کنیم؟؟؟؟
مشکلی نیست ، هر چیزی که دوست داشته باشی میتونی داخل رولتت بذاری
سلام عزیزان خسته نباشید نماز روزه هاتون قبول ممنون از آموزش این غذای خوشمزه البته هنوز درست نکردم ولی مطمئنم خوشمزه ست آخه من بادمجون خیلی دوست دارم
ممنون شعله جان ، درسته خیلی خوشمزه است و یکی از غذاهای محبوب منه ، امیدوارم درست کنی و لذت ببری
من عاشق بادمجان هستم. حتما درستش می کنم. ممنون نیلوفر جان
خواهش میکنم عزیزم ، امیدوارم درست کنی و ازش لذت ببری
سلام نیلوفر بانو . ممنون ازاین همه تنوع غذایی که برای ما فراهم میکنی خسته نباشی . راستی میشه بادمجان هارا به صورت + گذاشت و بقیه مراحل را ادامه داد اون هم خوشگل وشیک میشه
ممنون سیمین جان ، درسته عزیزم مدل + هم خیلی عالی میشه کدبانو