رولت تن و تخم مرغ سریلانکایی
طرز تهیه: یک قابلمه را تا نیمه از آب پر کنید و آن را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. روغن کنسرو تن را بگیرید و ماهی را در ظرفی بریزید. سپس آن را با چنگال كمی خرد كرده و تخم مرغ، پنیر رنده شده، آرد، سركه، جعفری خرد شده و نمك و فلفل را به آن اضافه كرده و خوب مخلوط کنید تا به صورت خمیر در آید. یک تکه فویل بردارید و خمیر حاصل شده را روی آن پهن کنید. تخممرغهای پخته شده را روی آن قرار دهید و آن را به صورت رول بپیچید. دو سر فویل را محكم ببندید. حالا رولت پیچیده شده را در زیپ بگ پلاستیکی قرار دهید و هوای داخل آن را خارج سازید و در آن را ببندید. رولت پوشیده شده را به مدت 20 دقیقه داخل قابلمه آب جوش، قرار دهید. بعد از این مدت شعله را خاموش كرده و صبر کنید تا فویل درون آب سرد شود. پس از سرد شدن رولت آن را برش دهید و با سبزیجات تزیین و سرو کنید.طرز تهیه رولت تن و تخم مرغ (سریلانکا)
موردی پیدا نشد !
اشتراک گذاری غذای لوه کباب
این طرز تیه را بین دوستانتان به اشتراک بگذارید
♥ بانو
امتیاز کاربر
سایت آشپزی ایران کوک پربازدیدترین سایت آموزش آشپزی ایرانی : طرز تهیه غذای ایرانی، کیک و شیرینی، غذا با مرغ، دسر و سالاد، بستنی و ژله و فست فود، برای علاقه مندان به آشپزی مدرن ...
دیدگاه های ثبت شده
با درود و خسته نباشید حضور شما عزیزان .بسیار عالی و خوشمزه
نوش جان!
عالی بود عزیزم