طرز تهیه پلو استمبولی
-
امتیاز دهید
-
3.8 از 42

-
- زمان آماده سازی
- دقیقه
-
- زمان پخت
- دقیقه
-
- برای
- 3 نفر
مواد لازم برای پلو استمبولی
- برنج 3 لیوان
- سیب زمینی 2 عدد
- رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
- آب 1 لیوان
- گوجه فرنگی نگینی خرد شده 1 لیوان
- روغن 1/4 لیوان
- نمک و فلفل مقدار لازم
پلو استمبولی
طرز تهیه : برنج را بهمراه چند لیوان اب داخل قابلمه بریزید و مقداری نمک اضافه کنید و بگذارید به جوش بیاید. پس از چند دقیقه از روی حرارت بردارید و آبکشی کنید.
داخل کاسه ای برنج آبکش شده ، سیب زمینی مکعبی خرد شده ، رب گوج فرنگی ، گوجه های پوست گرفته و خرد شده ، روغن ، آب ، نمک و فلفل را مخلوط کنید و داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید و دم کنی را روی قابلمه قرار دهید و بگذارید برنج دم بکشد ( در اواسط پخت با چنگال برنج را کمی هم بزنید ).
نکته ها : این برنج را میتوانید به تنهایی یا همراه با تخم مرغ نیمرو ، گوشت چرخ کرده ، گوشت یا مرغ پخته و … سرو کنید.
- برای: 3 نفر
- حاضر است در : دقیقه
- وعده: شام, نهار
- دسته بندی دستور آشپزی : پلو و چلو
- مواد لازم : برنج, رب گوجه فرنگی, سیب زمینی, گوجه فرنگی
خیلی خوبه.