گراتن سیب زمینی و اسفناج

گراتین سیب زمینی

طرز تهیه : اسفناج پخته و خرد شده را داخل قابلمه ای بریزید و مقداری روغن اضافه کنید و تفت دهید تا آب اسفناج کشیده شود. سپس از روی حرارت بردارید ( برای پخت اسفناج آن را بدون آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد ).

سیر و پیاز رنده شده و کره را داخل ماهیتابه بریزید و تفت دهید تا نرم شوند ، شیر و آرد را مخلوط کنید تا یکدست شود سپس به سیر و پیاز اضافه کنید و با حرارت متوسط هم بزنید تا سس کمی غلیظ شود ( مانند ماست ).

گراتین سیب زمینی

سیب زمینی ها را پوست بکنید و به صورت حلقه ای برش بزنید. ته ظرف پیرکس را چرب کنید و یک ردیف سیب زمینی حلقه شده داخل ظرف بچینید و روی آن مقداری سس سفید بریزید ، روی سس مقداری اسفناج تفت خورده و پنیر رنده شده بریزید و پخش کنید.

لایه بعدی مجدد سیب زمینی حلقه شده ، سس سفید ، اسفناج و پنیر بریزید ، لایه آخر باقی مانده سیب زمینی حلقه شده بچینید و روی آن باقی مانده پنیر را بریزید و در فر با دمای 200 درجه سانتیگراد 50 - 60 دقیقه بگذارید تا گراتن آماده شود ( با چنگال پخته شدن سیب زمینی را چک کنید ).

پس از پخت گراتن را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود سپس برش بزنید و سرو کنید.