وقتی حرف ار غذاهای فوری میاد یکی از چیزهایی که به ذهن هرکی می رسه پاستا و ماکارونی است که اصولا به هر روشی که تهیه بشه زمان پخت کوتاهی داره و در کمترین زمان می شه غذایی خوشمزه و در عین حال پر انرژی و کامل سرو کرد. حتما اسمپنه و  انواع پاستا ایتالیایی مثل پستو، آلفردو رو شنیدین که خیلی هم طرفدار داره و این روزها در بسیاری از کافه ها و رستوران ها سرو می شه. گراتن هم نوعی از غذاهایی است که می شه با مواد مختلف از جمله پاستا تهیه کرد که تر کیبی است از پاستا و سس سفید همراه پنیر. گراتن پاستا رو با مرغ، گوشت و حتی با سبزیجات یعنی بدون گوشت می شه تهیه کرد که هر نوع اون طعم و مزه فوق العاده ای داره.

گراتن با پاستا

این غذای خوشمزه رو حتی می تونیم برای سرو در میهمانی ها در نظر بگیریم که هم راحته و هم خوش خوراک. امروز تصمیم دارم روش تهیه گراتن پاستا مرغ و قارچ رو به شما آموزش بدم که شباهت زیادی به پاستا آلفردو داره و از جهت می دونم با خوردنش حتما عاشقش می شید و اون به لیست غذاهای ثابتتون در وعده های مختلف غذایی متفاوت اضافه می کنید. می دونم بچه ها اصولا عاشق پاستا هستن و گراتن می تونه نوعی متفاوت از سرو پاستا باشه که همه رو به خوردنش ترغیب می کنه پس ادامه مطلب رو بخونید تا با روش تهیه گراتن پاستا مجلسی آشنا بشید.

گراتن

طرز تهیه گراتن پاستا

 

مرحله اول:

برای تهیه گراتن با پاستا در مرحله اول سس سفید یا بشامل رو تهیه کنید. کره رو روی حرارت ملایم ذوب کنید و بعد آرد رو بیافزایید و تفت دهید تا خامی آن گرفته شود.   تهیه سس بشامل  

مرحله دوم:

فلفل و پودر سیر را در این مرحله اضافه کنید و کمی تفت دهید و بعد شیر را به تدریج اضافه کنید و سریع هم بزنید تا گلوله ها آرد باز شود. مدام مواد سس بشامل را هم بزنید تا سس یکدست و غلیظی داشته باشید و در انتها پنیر را ضافه کنید( برای اینکه سس رویه نبندد بهتر است پس از برداشتن سس از روی حرارت در ظرف را بگذارید تا بخار حاصل از گرمای آن سس را به شکل روان نگه دارد)   سس  

مرحله سوم:

پیاز را ریز خرد کید و مرغ را در آن تفت دهید و بعد ادویه ها را همراه قارچ اضافه کنید تا مواد بپزد و آب قارچ کشده شود.   مرغ و قارچ  

مرحله چهارم:

پاستا را در آب جوش بریزید تا یخته شود و پس از ده دقیقه آبکش کنید.  

مرحله پنجم:

پاستا را با مرغ و قارچ مخلوط کنید و سس سفید را به آن اضافه کنید.   گراتن با مرغ و قارچ  

مرحله ششم:

مواد گراتن پاستا را در ظرف یا قالب مناسب بریزید و روی  آن را با پنیر رنده شده بپوشانید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 45 دقیقه قرار دهید . برای طلایی شدن روی گراتن پاستا می توان پس از پخت گریل فر را روشن کرد تا سطح آن برشته و طلایی شود.   گراتن مجلسی  

نکات کلیدی تهیه گرات پاستا

-فلفل سفید رنگ سس را تیره نمی کند و بهتر است از فلفل سفید برای تهیه سس بشامل استفاده کنید اما اگر فلفل سفید در دسترس نیود می توان فلفل سیاه را جایگزین کرد.

-برای خامه ای و چرب تر شدن سس گراتن ماکارونی می توان مقداری از شیر  برداشت و به جای آن خامه به سس اضافه کنید.