طرز تهیه مرغ لیمویی و پونه
-
امتیاز دهید
-
4.2 از 62

-
- زمان آماده سازی
- دقیقه
-
- زمان پخت
- دقیقه
-
- برای
- 2 نفر
مواد لازم برای مرغ لیمویی و پونه
- سینه مرغ بدون استخوان 2 تکه
- لیمو سنگی 1 عدد
- روغن زیتون 1 قاشق
- پونه 1/2 قاشق چایخوری
- جعفری چند شاخه برای تزئین
- نمک و فلفل به میزان دلخواه
اطلاعات مواد مغذی
-
212 کالری
مرغ لیمویی و پونه
طرز تهیه: لیمو را از وسط نصف کنید و یک نصف آن را روی مرغ بچلانید. به میزان دلخواه روی آن نمک و فلفل بپاشید و ظرف را کنار بگذارید.
روغن را در تابه ی کوچکی بریزید و روی شعله ملایم حرارت دهید. وقتی روغن داغ شد، مرغ را درون روغن تفت دهید. سپس بقیه لیمو را روی آن بچلانید. نمک، فلفل و پونه کوهی را به میزان لازم اضافه کنید و هم بزنید. 5 تا 10 دقیقه آن را روی حرارت تفت دهید تا مرغ خوب بپزد و آب آن چیده شود. جهت تزئین و سرو از جعفری استفاده کنید.
- برای: 2 نفر
- حاضر است در : دقیقه
- وعده: شام
- دسته بندی دستور آشپزی : غذاهای گوشت و مرغ
- مواد لازم : روغن زیتون, سبزیجات, لیمو ترش بزرگ, مرغ
۰ دیدگاه برای طرز تهیه مرغ لیمویی و پونه
دیدگاهتان را بنویسید برای لغو پاسخ کلیک کنید.
دستور آشپزی های مرتبط
کلمات کلیدی:
خیلی خوب بود