سالادها از آن دست پیش غذاهای مغذی و خوشمزه ای هستند که تقریبا هر نوع آن بسیار پرطرفدار است. برای درست کردن سالاد از نظر مواد اولیه هیچ محدودیتی نیست و هر شخص با توجه به سلیقه اش می تواند سبزیجات و مواد گوناگون را ترکیب کند و در وعده های غذایی نوعی از آن را سرو کنند. از جمله شناخته شده ترین سالادها که بسیار پرطرفدارند می توان به سالاد فصل،سالاد سزار، سالاد اندونزی، سالاد کینوا، سالاد شیرازی، سالاد کلم با سس و ... اشاره داشت که هر یک را با چاشنی و سس های مخصوص می توان تهیه کرد.

از آنجا که مصرف انواع کلم برای  سلامت انسان بسیار مفید است بهتر است آن را در رژیم غذایی مان جای دهیم و نوعی از آن را برای برنامه غذایی روزانه در نظر بگیریم. خوب می دانیم با این گیاه خوشمزه و مفید می توان غذا، پیش غذا و ترشی های متنوع تهیه کرد از دلمه کلم، آش کلم گرفته تا ترشی کلم، سالاد کلم و ...

در این مطلب با توجه به جایگاه ویژه و ضروری کلم در سبد غذایی می خواهیم  سالاد کلم با سس مخصوص آموزش دهیم. هر چند تهیه سالاد چندان دشوار نیست اما خوب است با تنوع موادی که می توان در سالاد ها استفاده کرد آشنا شویم تا  با سرو این سالادها از خواص مواد و سبزیجات متنوع به خوبی بهره مند شویم.

سالاد کلم با سس

طرز تهیه سالاد کلم

مرحله اول:

کلم و سبزیجات مورد نظر را پس از شستن و خشک کردن به اندازه دلخواه خرد کنید.

سالاد کلم با سس مخصوص

مرحله دوم:

سبزیجات را در ظرف مخصوص سالاد بریزید.

سالاد با کلم

مرحله سوم:

ادویه ها و روغن زیتون را روی مواد سالاد کلم بریزید و خوب مخلوط نمایید.

سالاد کلم وبا مغز

مرحله چهارم:

جوانه را در سبد بریزید و روی آن آب بگیرید و اجازه دهید آب اضافی آن گرفته شود و پس از آن جوانه را همرا مغز های خوراکی به ظرف سالاد بیافزایید.

سالاد کلم را می توان با چاشنی و آب انواع میوه و حتی پوره میوه هاب چون کیوب، توت فرنگی، پرتقال سرو کرد یا اینکه برای سرو سالاد کلم مجلسی خوشمزه یک نوع سس در نظر بگیرید.

در ادامه روش تهیه سس خوشمزه مخصوص سالاد را با هم می خوانیم.

روش تهیه سس سالاد کلم

مواد لازم:

سس مایونز  ½ پیمانه

آب پرتقال و نارنج(از هر یک) 2 قاشق غذاخوری

رنده پوست پرتقال 1 قاشق غذاخوری

سیر  1 حبه

سرکه  1 قاشق چایخوری

جعفری و فلفل دلمه به مقدار نیاز

آویشن  ½ قاشق چایخوری

پودر رازیانه  ½ قاشق چایخوری

نمک و فلفل به مقدار لازم

مرحله اول:

پوست سیر را جذا کنید.

مرحله دوم:

جعفری و فلفل دلمه را ریز خرد کنید.

مرحله سوم:

سیر،آب پرتقال، آب نارنج و نیمی  جعفری و فلفل دلمه را در دستگاه غذاساز بریزید و مواد را مخلوط کنید.

مرحله چهارم:

سس مایونز، سس خردل و سرکه را همراه ادویه ها به مایه قبلی اضافه و دستگاه را روشن کنید تا مواد به خوبی مخلوط شوند.

مرحله پنجم:

در انتهای کار، رنده پوست پرتقال و باقی جعفری و فلفل را به سس اضافه کنید و مواد را به وسیله قاشق مخلوط نمایید و سس را در ظرف مخصوص سرو یا یک ظرف در دار بریزید.(پیشنهاد این است سس را چند ساعت قبل از سرو سالاد کلم درست کنید تا به خوبی مزه دار شود)

نکات کلیدی تهیه سالاد کلم با سس

-برای تهیه این سالاد لذیذ می توان از مواد مختلف همچون کشمش، تکه های مرغ پخته یا گریل شده نیز استفاده کرد.

-اگر سالاد را با مرغ پخته شده سرو می کنید می توان مقداری آب مرغ به سس سالاد بیافزایید که طعم خوبی به سس خواهد داد.

-برای سرو سالاد کلم با سس همچون بسیاری از سالاد ها می تولن از ادویه های متنوع استفاده کرد و محدودیتی ندارد.

-برای تهیه سس سالاد می توان از آب انواع مرکبات استفاده کرد.

همراهان عزیز خوشحال می شویم سالاد کلم با سس مخصوص را با دستور ایران کوک تهیه کنید و عکس آن را در صفحه اجتماعی اینستاگرام با هشتگ آشپزی_ایران_کوک به اشتراک بگذارید.