طرز تهیه رول نان و هات داگ
دسته بندی: پیش غذا و فینگر فود | به وسیله ♥ بانو |-
امتیاز دهید
-
4.1 از 8

رول نان و سوسیس
خمیر نان مقدار لازم . هات داگ یا سوسیس مقدار لازم . کره ذوب شده و پودر سیر مقداری
طرز تهیه : خمیر نان را روی سطح کار پهن کنید و برش هایی به شکل مثلث بزنید ( خمیر را به شکل مستطیل 20 در 10 سانتیمتر برش بزنید سپس مستطیل را به شکل اریب برش بزنید تا به شکل 2 مثلث شود ، هر مثلث را مجدد برش بزنید تا در کل 4 مثلث شود ).
در قسمت پهن خمیر مثلثی تکه ای هات داگ یا سوسیس بگذارید و به سمت بخش باریک خمیر رول کنید.
به هر تعداد که تمایل دارید از این رول ها آماده کنید ، مقداری کره را ذوب کنید و با مقداری پودر سیر ، نمک و فلفل مخلوط کنید و روی نان ها بزنید.
ته سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و رول ها را با فاصله روی سینی بچینید ، قالب را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است 10 – 15 دقیقه قرار دهید تا نان ها طلایی شوند سپس همراه با سس دلخواه سرو کنید.
- دسته بندی دستور آشپزی : پیش غذا و فینگر فود
دستور آشپزی های مرتبط
جدیدترین دستورهای آشپزی
بروزترین دستور آشپزی
محبوب ترین غذاها
- طرز تهیه کیک شکلاتی ساده
- طرز تهیه کیک شکلاتی مخصوص
- طرز تهیه پیراشکی دونات با سس شکلاتی
- طرز تهیه حلوای تیره
- طرز تهیه همبرگر مخصوص
- طرز تهیه بامیه رمضان
- طرز تهیه پیتزا مخلوط مخصوص
- طرز تهیه خورشت فسنجان با مرغ
- طرز تهیه ماکارونی دمی ایرانی
- طرز تهیه کیک خیس شکلاتی
- طرز تهیه ذرت مکزیکی
- طرز تهیه ژله خرده شیشه
- طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی
- طرز تهیه توپ سیب زمینی سوخاری
- طرز تهیه کیک دو رنگ
- طرز تهیه کیک یزدی
- طرز تهیه کیک ساده وانیلی
- طرز تهیه کوفته تبریزی
- طرز تهیه کباب کوبیده سنتی
- طرز تهیه دسر تیرامیسو
بدون دیدگاه.