همه انواع پیراشکی به اندازه پیتزا پیراشکی شناخته شده نیستند. برای همین شاید اسم این غذا را تا به حال نشنیده باشید. پیراشکی پیازچه و تخم مرغ آب پز نوعی غذای روسی است که در عین سادگی کاملاً سالم و مقوی است. برای تهیه این نوع پیراشکی اگر در عجله هستید میتوانید از خمیر پیراشکی آماده استفاده کنید. اما دستور خمیر پیراشکی خانگی تازه هم در ابتدای دستور تهیه گفته شده است. پ

پیراشکی پیازچه و تخم مرغ را میتوانید با سس دلخواه یا همراه ماست و سبزی خوردن سرو کنید. در ادامه طرز تهیه خمیر پیراشکی و پیراشکی پیازچه و تخم مرغ آب پز را به طور کامل و مرحله به مرحله با عکس خواهید دید.

 

طرز تهیه خمیر

  1- برای تهیه خمیر، اول شیر را کمی گرم کنید (داغ نشود) و شکر را در آن حل کنید. سپس خمیر مایه را به آن اضافه کنید.   شیر و خمیر مایه   2- یک و نیم پیمانه آرد را در کاسه بزرگی الک کنید. وسط آرد را خالی کنید و شیر و خمیرمایه را داخل آن بریزید. روی ظرف را با پارچه تمیز بپوشانید و بگذارید 15 دقیقه در جای نسبتا گرمی بماند تا خمیر مایه عمل بیاید.   آرد خمیر   3- تخم مرغ را بشکنید و با کمی نمک بزنید. تخم مرغ زده شده را به مخلوط آرد اضافه کنید.   تخم مرغ خمیر   4- سپس  روغن را اضافه کنید. خمیر را ورز بدهید و به تدریج آرد اضافه کنید تا زمانی که دیگر به دست نچسبد. کف کاسه را کمی چرب کنید و خمیر را داخل آن بگذارید.   خمیر پیراشکی  

طرز تهیه پای پیازچه و تخم مرغ

 

مرحله اول:

از قبل تخم مرغ ها را آب پز کنید و بگذارید خنک شوند. سپس آنها را خرد یا رنده کنید.   مواد لازم پیراشکی  

مرحله دوم:

پیازچه و شوید را به خوبی بشویید. پیازچه را خرد کنید. تابه را روی شعله بگذارید تا داغ شود. سپس یک قاشق کره کف آن بریزید و تابه را تکان دهید تا ذوب شود.  

مرحله سوم:

پیازچه را داخل کره بریزید و 2-3 دقیقه تفت بدهید. در این مدت چند بار هم بزنید. پس از آن شوید خرد شده را اضافه کنید.   پیازچه و شوید  

مرحله چهارم:

بعد از این که شوید و پیازچه را یکی دو دقیقه دیگر تفت دادید، تخم مرغ آب پز خرد شده را اضافه کنید. نمک و فلفل بزنید و مواد را مخلوط کنید.   تخم مرغ آب پز  

مرحله پنجم:

خمیر را به تکه های کوچک تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل دایره کوچکی باز کنید.   باز کردن خمیر پیراشکی  

مرحله ششم:

کمی از مواد تخم مرغ و پیازچه روی هر تکه خمیر بریزید و سپس خمیر را دور آن بپیچید.   پیچیدن پیراشکی   همه را به همین ترتیب شکل بدهید و کنار هم روی سینی یا تخته چوبی آردپاشی شده بچینید. (روی هم قرار ندهید)   پیراشکی روسی  

مرحله هفتم:

پیراشکی ها را در تابه با روغن داغ شده سرخ کنید تا دو طرف آنها طلایی رنگ شود.   سرخ کردن پیازچه   پیراشکی پیازچه و تخم مرغ را با ماست یا سس دلخواهتان سرو کنید. نوش جان!   پیراشکی پیازچه و تخم مرغ آب پز