طرز تهیه پاته جگر مرغ
-
امتیاز دهید
-
3.6 از 26

-
- زمان آماده سازی
- دقیقه
-
- زمان پخت
- دقیقه
-
- برای
- 6 نفر
مواد لازم برای پاته جگر مرغ
- جگر مرغ نیم کیلو
- خامه 150 گرم
- تخم مرغ آبپز 2 عدد
- ژامبون یا کالباس چرخ شده 250 گرم
- سیر 3 حبه
- کره 100 گرم
- جعفری خرد شده 3 قاشق
- نمک و فلفل
پاته جگر مرغ
طرز تهیه: سیر را بکوبید و پس از آب کردن کره در تابه آن را خوب تفت دهید. سپس جگر را اضافه کنید و تفت دهید تا آب آن کشیده و پخته شود. بعد از اینکه جگر خوب پخته و نرم شد، آن را به همراه خامه درون غذاساز بریزید و خوب مخلوط کنید تا له شوند.
پس از اینکه جگر کمی پخته شد، ژامبون یا کالباس را به آن اضافه کنید و خوب با مواد سرخ کنید. حالا زیر گاز را تا آخر کم کنید و تخم مرغ های آب پز شده را روی مواد رنده کنید. همه مواد را خوب باهم مخلوط کنید.
پاته را در یک قالب مناسب یا ظرف دلخواهتان بریزید و روی آن را صاف کنید. اطراف آن را با جعفری و لیمو ترش حلقه شده تزئین و سرو کنید.
عالیست