پاته جگر مرغ

طرز تهیه: سیر را بکوبید و پس از آب کردن کره در تابه آن را خوب تفت دهید. سپس جگر را اضافه کنید و تفت دهید تا آب آن کشیده و  پخته شود. بعد از اینکه جگر خوب پخته و نرم شد، آن را به همراه خامه درون غذاساز بریزید و خوب مخلوط کنید تا له شوند.

پس از اینکه جگر کمی پخته شد، ژامبون یا کالباس را به آن اضافه کنید و خوب با مواد سرخ کنید. حالا زیر گاز را تا آخر کم کنید و تخم مرغ های آب پز شده را روی مواد رنده کنید. همه مواد را خوب باهم مخلوط کنید.

پاته را در یک قالب مناسب یا ظرف دلخواهتان بریزید و روی آن را صاف کنید. اطراف آن را با جعفری و لیمو ترش حلقه شده تزئین و سرو کنید.