طرز تهیه کرپ مرغ پنیری
-
امتیاز دهید
-
4.2 از 26

-
- زمان آماده سازی
- دقیقه
-
- زمان پخت
- دقیقه
مواد لازم برای کرپ مرغ پنیری
- آرد 1 لیوان
- تخم مرغ 2 عدد
- شیر 1 لیوان
- سینه مرغ 2 عدد
- پنیر پیتزا 1/2 لیوان
کرپ مرغ پنیری
طرز تهیه : سینه های مرغ را با بپزید و به تکه های کوچک خرد کنید ( میتوانید از گوشت ران مرغ هم استفاده کنید ).
شیر ، تخم مرغ ها و کمی نمک را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا مخلوط شوند. سپس آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا مایه کرپ یکدست شود.
ماهیتابه را چرب کنید و روی حرارت قرار دهید. مقداری از مایه کرپ داخل ماهیتابه بریزید و به صورت دورانی تکان دهید تا تمام سطح آن بصورت لایه ای نازک از مایه کرپ پوشانده شود.
پس از اینکه کرپ خودش را گرفت تکه های مرغ ، پنیر و کمی فلفل سیاه را روی کرپ بریزید و دو طرف کرپ را روی آن بیاورید. کمی که گذشت و پنیر ذوب شد داخل ظرف بگذارید و همراه با سالاد و سس دلخواه سرو کنید ( تمام کرپ ها را به همین صورت آماده کنید ).
نکته ها : میتوانید از هر نوع پنیری که دوست دارید استفاده کنید ، میتوانید داخل کرپ از قارچ خام هم استفاده کنید.
- حاضر است در : دقیقه
- وعده: صبحانه, عصرانه
- دسته بندی دستور آشپزی : املت و کرپ
- مواد لازم : آرد, پنیر موزارلا, تخم مرغ, شیر
بدون دیدگاه.