تافی با روکش شکلات و بادام
کره 250 گرم . شکر 1 لیوان . شکلات چیپسی 1 لیوان . خلال بادام 1/2 لیوان . نمک کمی
طرز تهیه : کره ، شکر و کمی نمک را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید ، هم بزنید تا رنگ مواد طلایی شود سپس از روی حرارت بردارید.
داخل سینی کاغذ روغنی بیندازید سپس تافی را روی کاغذ بریزید و پخش کنید ، شکلات چیپسی را روی تافی ها بریزید و به ارامی حرکت دهید تا با حرارت تافی شکلات آب شود.
در مرحله آخر خلال بادام را روی شکلات بریزید ، با استفاده از فشار پشت قاشق خلال های بادام را داخل شکلات کنید سپس سینی را داخل فریزر بگذارید تا تافی بسته و سفت شود ، شکلات را از یخچال خارج کنید و به اندازه های دلخواه برش بزنید و سرو کنید ( برای نگهداری تافی را داخل بسته های نایلونی قرار دهید ).
نکته ها : میتوانید برای مزه بهتر از شکر قهوه ای استفاده کنید ، میتوانید به جای خلال بادام از آجیل های دیگری هم استفاده کنید ، در صورتی که بافت شکلات تافی بدلیل گرمای محیط نرم شده میتوانید با قرار دادن داخل فریزر به بافت سفت تری برسید.
دیدگاه های ثبت شده
سلام.شکلات چيپسي رو چه جوري حرارت بديم؟؟ اينجا رو متوجه نميشم!!!
سلام ، فرانک جان شکلات های چیپسی یا شکلات رنده شده رو روی تافی ها بریز و آروم پخش کن ، با حرارتی که تافی داره شکلات ذوب میشه ، اگه اینجوری نمیخوای میتونی شکلات های چیپسی رو داخل کاسه ای بریزی و روی حرارت بخار آب ذوب کنی بعد بریزی روی تافی 🙂
کلا” تافی را خیلی دوست دارم تافی کره ای درست کردم خوب شد ولی خیلی کشدار نشد نمی دونم چرا امیدوارم این همانطور که می خواهم کشدارشود
مینو جان برای اینکه خیلی کشدار شه باید به جای عسل از گلوکز استفاده کنی 🙂
سلام. از اینکه در زیر هر مطلب، ممطالب پیشنهادی قرار دادی متشکرم، خیلی خوب شده
ممنون ندا جان ، خوشحالم مفید بوده 🙂