طرز تهیه سالاد هندوانه و پسته
-
امتیاز دهید
-
5 از 3

-
- زمان آماده سازی
- دقیقه
-
- برای
- 4 نفر
مواد لازم برای سالاد هندوانه و پسته
- هندوانه 4 برش متوسط
- خیار 2 عدد
- کاهو 10 برگ
- آبلیمو 2 قاشق چایخوری
- مغز پسته 3 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون 1/4 لیوان
- نمک و فلفل به مقدار لازم
سالاد هندوانه و پسته
طرز تهیه : هندوانه را از پوست آن جدا کنید و به قطعه های مکعبی کوچک برش بزنید. خیارها را نیز به صورت نیم دایره ای برش بزنید ( میتوانید خیار را با پوست یا بدون پوست خرد کنید ، در صورت استفاده از پوست خیار باید خوب و با دقت شسته شود ).
برگ های کاهو را خرد کنید. سپس بهمراه پسته بو داده ، هندوانه و خیار خرد شده داخل کاسه ای بریزید و آبلیمو ، روغن زیتون ، نمک و فلفل را نیز اضافه و مخلوط کنید ( در صورت تمایل میتوانید 2 عدد سینه مرغ کباب شده به همراه این سالاد سرو کنید ).
- برای: 4 نفر
- حاضر است در : دقیقه
- وعده: دسر, عصرانه, میان وعده
- دسته بندی دستور آشپزی : سالاد و اردور
- مواد لازم : آبلیمو, پسته, خیار, روغن زیتون, کاهو, هندوانه
دستور آشپزی های مرتبط
کلمات کلیدی: سالاد پسته,سالاد تابستانی,سالاد خیار,سالاد سبزیجات,سالاد فصل,سالاد کاهو,سالاد هندوانه,سالاد هندوانه و پسته
بدون دیدگاه.