اسنک و تست یکی از پر طرفدارترین و در عین حال ساده ترین میان وعده ها هستن. تنوع اسنک ها بسیار زیاده و میشه در کمترین زمان ممکن با مواد اولیه ی مختلف انواع مختلف اسنک رو درست کرد. اسنک قارچ و پنیر و اسنک ژامبون از جمله اسنک های رایج هستن. اسنک تن ماهی یکی دیگه از اسنک هاییه که میشه به راحتی اون رو تو خونه درست کرد. در این مطلب قصد داریم یکی دیگه از خوشمزه ترین و ساده ترین انواع تست ها رو بهتون معرفی کنیم. اسنک قارچ و ذرت طعم بی نظیری داره و به روش های مختلفی درست میشه. اگرچه ممکنه در اسنک های دیگه هم از قارچ یا ذرت استفاده بشه، اما در این تست، این دو ماده ی اولیه هستن که به همراه پنیر و سایر مواد طعم فوق العاده ای به اسنک میدن. درست کردن اسنک قارچ و ذرت تا حدودی سلیقه ایه و شما می تونید اون رو با مواد اولیه ی دیگه و همچنین روش های مختلف درست کنید.

در ادامه ما دو روش متفاوت رو برای طرز تهیه اسنک قارچ و ذرت بهتون معرفی می کنیم؛ در روش اول از نان تست و دستگاه ساندویچ ساز برای طرز تهیه اسنک قارچ و پنیر استفاده میشه. اما از اون جایی که ممکنه خیلی از افراد در خانه ساندویچ میکر نداشته باشن، در روش دوم طرز تهیه این اسنک خوشمزه رو با نان ترتیلا یا نان لواش آموزش می دیم که داخل تابه به راحتی آماده میشه. البته مواد اولیه ی مورد استفاده در این دو روش متفاوته اما شما می تونید اون ها رو کم و زیاد و یا جایگزین هم کنید.

 

طرز تهیه اسنک قارچ و ذرت

 

روش اول: اسنک با ساندویچ ساز

۱- یک قاشق چایخوری کره را داخل تابه ریخته و آن را روی حرارت قرار دهید تا آب شود.

۲- پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و به کره اضافه کنید و تفت دهید تا زمانی که نرم شود.

۳- اسفناج و قارچ خرد شده را به پیاز نرم شده اضافه کنید و یا هم تفت دهید تا آب آن بخار شود. سپس ذرت آب پز شده را نیز داخل تابه ریخته و با سایر مواد کمی تفت دهید.

۴- نمک، فلفل و ادویه های مورد نظر خود را به مواد اضافه کنید. سپس مجددا مواد را ۱ دقیقه تفت دهید.

۵- زیر حرارت را خموش کرده و پنیر پیتزا را به آن اضافه کنید. همه ی مواد را خوب هم بزنید تا پنیر لا به لای آن ها آب شود.

۶- روی نان تست کمی کره بمالید. مقداری از مواد آماده شده را روی نان تست دیگری ریخته و نان کره ای را روی آن قرار دهید.

۷- اسنک قارچ و ذرت را داخل ساندویچ ساز قرار دهید تا کاملا تست شود.

۸- اسنک قارچ و پنیر را در ظرف مورد نظر سرو کرده و روی آن را با پنیر پارمزان رنده شده تزیین کنید.

 

روش دوم: اسنک بدون ساندویچ ساز

روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری

قارچ خرد شده ۷ عدد

ذرت ۱/۲ پیمانه

سیر ریز خرد شده 1 حبه

پیازچه خرد شده 1/2 دسته

نمک و فلفل به مقدار لازم

پنیر چدار رنده شده 1 و 1/2 فنجان

برگ تازه گشنیز به مقدار لازم

نان تورتیلا ۱۰ عدد

  اسنک ذرت و قارچ  

۱- ابتدا قارچ ها را خرد کنید. سپس تابه ی متوسط را با کمی روغن روی حرارت قرار داده و قارچ ها را داخل آن تفت دهید. قارچ ها را کمی هم بزنید تا آب اضافی آن ها بخار شود.

۲- سیر رنده شده و پیازچه ی خرد شده را به قارچ ها اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه تفت دهید تا پیازچه نرم شود. در آخر ذرت پخته شده را نیز افزوده و سپس نمک و فلفل را به آن ها اضافه کنید.

۳- تابه ی دیگر را روی حرارت قرار داده و اجازه دهید تا کاملا داغ شود.

۴- یک عدد نان ترتیلا را کف تابه پهن کنید. سپس ۲ قاشق غذاخوری پنیر و ۲ قاشق غذاخوری مخلوط قارچ و ذرت را روی آن پخش کنید. روی مواد چند برگ گشنیز و ۲ قاشق دیگر پنیر بریزید. یک لایه ی دیگر از نان ترتیلا را روی مواد قرار داده و آن را کمی فشار دهید. اجازه دهید تا نان به همراه مواد داخل آن حدود ۱ دقیقه بپزد و پنیر آب شود.

۵- با یک کفگیر بزرگ، نان ترتیلا را برگردانید تا طرف دیگر اسنک قارچ و ذرت نیز به مدت ۳۰ ثانیه بپزد و برشته شود. این کار را با سایر نان های ترتیلا انجام دهید تا زمانی که مخلوط قارچ و ذرت نیز تمام شود.

۶- پس از آماده شدن اسنک قارچ و ذرت با نان ترتیلا، آن را به اندازه های دلخواه برش داده و با سس مورد نظر خود سرو کنید.

 

نکات کلیدی طرز تهیه اسنک ذرت و قارچ

- برای آسان شدن کار می توانید از کنسرو ذرت آماده استفاده کنید.

- در روش دوم، به جای نان ترتیلا می توانید از نان لواش هم استفاده کنید. اما پیش از استفاده، نان ها را به صورت گرد در اندازه های مساوی برش دهید.

- اسنک قارچ و ذرت را می توانید داخل فر یا مایکروفر نیز درست کنید.

- به دلخواه می توانید از ادویه های مختلف از جمله آویشن و پودر سیر روی اسنک استفاده کنید.