شاید درست کردن ترشی با توجه به ترشی های سنتی مثل ترشی هفت بیجار یا ترشی کلم مخلوط  کاری وقت گیر و دشوار به نظر برسه و خیلی ها ترجیح بدن ترشی آماده از فروشگاه ها تهیه کنن. اما خب قطعا ترشی آماده و بازاری هیچ وقت طعم ترشی خونگی رو نداره و از هر نظر بسیار متفاوت هستن. اگر اهل پخت و پز و تهیه خوراکی ها خونگی باشید، خوب می دونید ترشی های ساده ای هم وجود دارند. این ترشی ها را با ساده ترین مواد می توان در خانه تهیه کرد. و با درست کردنشون می شه لذت خوردن ترشی خونگی رو تجربه کرد مثل ترشی لبو، ترشی گوجه، ترشی آلبالو، ترشی به، ترشی انبه، ترشی کدو سبز (zucchini-pickles) و ... که طعم و مزه منحصر بفردی دارن.

  ترشی  

کدو سبز از جمله سبزیجاتی است که در آشپزی کاربرد بسیار داره برای مثال سالاد کدوسبز و خورش کدو سبز برای ما شناخته شده است ولی به جز این دو مورد شاید جالب باشه شنیدن اسم پاستا  یا ماکارونی کدو سبز و کیک کدو سبز. خوردن کدو سبز به شکل های مختلف بسیار توصیه می شه و ترکیب ماست و کدو  یکی خوراکی های موثر برای لاغری و چربی سوزی است اما با توجه به طبع سرد کدو بهتره در خوردنش زیاده روی نشه و اینکه خوردن این گیاه به دلیل نفاخ بودنش به کسانی که مشکل معده دارن اصلا توصیه نمی شه چرا که از نظر گیاه شناسی کدو میوه ای نارس است و شاید همین موضوع علت نفخ آوری گیاه باشه. حالا در ادامه مطلب با روش تهیه ترشی کدو سبز پر خاصیت  آشنا می شید و می تونید این ترشی رو با انواع غذا سرو کنید و از طعم خوبش لذت ببرید.

  کدو ترشی

طرز تهیه ترشی کدو سبز

مرحله اول:

کدو سبز را پس از شستن و خشک کردن به شکل دلخواه برش بزنید.

  برش کدو  

مرحله دوم:

آب، نمک، شکر، سرکه را درون قابلمه بریزید تا به جوش آید. پس از جوشیدن اجازه دهید مایع خنک شود.

مرحله سوم:

دانه های فلفل و خردل را درون ظرف بریزید.

  ادویه ترشی  

مرحله چهارم:

کدو را در ظرف مخصوص ترشی بریزید و لابلای آن ترخون، شوید، سیر را لابلای کدو قرار دهید.

  ترشی ساده  

مرحله پنجم:

مایع سرکه ای خنک شده را روی کدو بریزید تا سطح کدو را بپوشاند.

  ترشی با کدو  

مرحله ششم:

دهانه ظرف را با فویل بپوشاند و در ظرف را محکم ببندید تا هوا وارد ترشی کدو سبز نشود.

 

ترشی کدوسبز

 

نکات کلیدی تهیه ترشی کدو سبز

-کدو طعمی شبیه به خیار دارد و از این جهت می توان آن دو را ترکیب کرد و ترشی کدو سبز و خیار درست کرد.

-ترشی کدو سبز را در جای تاریک و خنک نگهداری کنید تا پس از دو یا سه هفته آماده مصرف شود.

-می توان به جای دانه فلفل از فلفل خشک شده و تند استفاده کرد.