گراتن مرغ و بادمجان

طرز تهیه: فر را تا دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید.

برای تهیه گراتن بهتر است چند ساعت قبل از طبخ، فیله های مرغ  را مکعبی ببرید و به همراه پیاز خرد شده، پودر سیر، آویشن، نمک و فلفل در کاسه ای بریزید تا مزه دار شود. سپس فیله ها را بیرون بیاورید و آنها را با کمی روغن روی حرارت نسبتا بالا تفت دهید تا کمی سرخ شوند.

بادمجانها را خوب بشوئید.(اگر تازه هستند می توانید آنها را با پوست استفاده کنید.) بادمجانها را حلقه ای کنید و در یک تابه متوسط با روغن سرخ کنید. سپس آنها را روی حوله کاغذی بگذارید تا روغن اضافی گرفته شود.

حالا در یک ظرف پیرکس, فیله های تفت داده را بریزید, روی آن کمی سس سفید و پنیر پیتزا بریزید, یک لایه بادمجان بچینید و دوباره سس سفید بریزید و با پنیر پیتزا، روی گراتن را بپوشانید. ظرف را  به مدت تقریبا 30 تا 45 دقیقه در فر بگذارید تا روی پنیر طلایی شود.