پلو بخارا

    طرز تهیه: برنج را بشوئید و  همراه با 1 قاشق نمک به مدت 5 ساعت خیس کنید.   کشمش‌ها را پاک کنید و بشوئید. پیازها را خرد کرده و در یک تابه بزرگ همراه با کمی روغن تفت دهید تا سبک و نرم شوند. گوشت را داخل پیاز بریزید و آنها  را خوب هم بزنید تا آب گوشت کشیده شود. فلفل و ادویه را به محتویات تابه اضافه کنید. (نمک را اضافه نکنید تا گوشت زودتر بپزد.) سپس هویج را بریزید و تفت دهید.   تقریبا 2 پیمانه آب در تابه بریزید و اجازه دهید تا گوشت بپزد و آب آن کشیده شود، سپس نمک را بریزید.   برنج را آبکش کنید،  در یک قابلمه مناسب مواد را لابه‌لای برنج بدهید و آن را دم کنید. می توانید در اواسط دم کشیدن زعفران را روی برنج بریزید. در حین دم کشیدن،  کشمش را نیز در کمی روغن سرخ کنید. پلو را در ظرف سرو بریزید و کشمش را روی آن بدهید.