موساخان مرغ

طرز تهیه: فر را تا دمای 230 درجه سانتی گراد گرم کنید.

تکه های مرغ و آب را در یک قابلمه بزرگ بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. اگر کف روی قابلمه تشکیل شد روی آن را بگیرید و سپس به مدت 45 تا 50 دقیقه دیگر آن را با در بسته بپزید. پس از پخته شدن کامل مرغ، آن را بیرون بیاورید و آب قابلمه را خالی کنید. مرغ را در ظرفی بگذارید تا خنک شود. سپس استخوانهای آن را بگیرید و آن را فیله ای ببرید.

روغن زیتون را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت داغ کنید. پیازها را درون آن سرخ کنید تا ترد شوند. فیله های مرغ را همراه با عصاره مرغ، فلفل سیاه، سماق و بادام پرک تست شده داخل قابلمه بریزد و تفت دهید. 5 دقیقه مواد را باهم تفت دهید تا خوب باهم ترکیب شوند. (اگر دوست داشتید می توانید نوک قاشق نمک و زردچوبه نیز اضافه کنید.)

هر نان لواش را به 3 قسمت تقسیم کنید. از مواد مخلوط مرغ روی هر قسمت نان بریزید. نانها را رول کنید و در سینی فر کنار هم بچینید. روی هر نان را با قلم آشپزی روغن زیتون بمالید و سینی فر را تا زمانیکه نانها برشته شوند، در فر قرار دهید.

نکته: در دستور اصلی این غذا از دانه های pine به جای بادام پرک استفاده می شود که به دلیل در دسترس نبودن این دانه جایگزین شده است.

جهت تزئین این غذای خوشمزه می توانید کمی پیاز سرخ شده زغفرانی همراه با مقداری سماق تهیه کنید و روی مواد بریزید. برخی موساخان یا مسخن را در کمی روغن نیز سرخ می کنند.