خیلی از روش های تزیین خرما رو قبلاً آموزش دادیم. در اینجا میخوایم نوع دیگه ای از خرمای مجلسی رو آموزش بدیم: خرما شکم پر که در اون از پنیر خامه ای و گردو استفاده میشه. شوری پنیر و شیرینی خرما در کنار هم طعم خیلی خوبی ایجاد میکنه. میتونید این خرما رو برای مراسم های مختلف تهیه کنید.

 

طرز تهیه خرما شکم پر تزئینی

 

1- خرما را از یک طرف چاک دهید و باز کنید. هسته خرما را بیرون بیاورید.

 

2- در یک کاسه پنیر خامه ای را بریزید و با همزن خوب هم بزنید تا نرم و کرمی شود. عسل و آب پرتقال را اضافه کنید و بار دیگر بهم بزنید. پوست لیمو رنده شده و نصف گردوهای خرد شده را اضافه کنید.

 

3- مواد را داخل قیف بریزید. اگر هم قیف نداشتید، مواد را داخل یک گوشه از کیسه فریزر بریزید و نوک آن را سوراخ کنید. داخل خرماها را با مواد داخل قیف پر کنید. اگر دوست داشتید روی آن را با پوست لیمو رنده شده اضافی و یا پودر پسته و پودر نارگیل تزئین کنید.

 

- بهتر است قبل از سرو آنها را در یخچال نگهداری کنید.