طرز تهیه پودینگ نشاسته زعفرانی
-
امتیاز دهید
-
4 از 34

-
- زمان آماده سازی
- دقیقه
-
- برای
- 15 نفر
مواد لازم برای پودینگ نشاسته زعفرانی
- تخم مرغ 3 عدد
- پودر قند 1 لیوان
- نشاسته 1 لیوان
- شیر 6 لیوان
- زعفران دم شده 2 قاشق چایخوری
- خامه 100 گرم
- نمک 1/2 قاشق چایخوری
پودینگ نشاسته زعفرانی
طرز تهیه : نشاسته را در شیر سرد حل کنید و به همراه پودر قند و نمک درون قابلمه روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید سپس حرارت را کم کنید ( مراقب باشید ته نگیرد ).
سفیده ها و زرده های تخم مرغ را جدا کنید ، زرده های تخم مرغ را بزنید و بهمراه زعفران به مخلوط نشاسته اضافه و مخلوط نمائید.
سفیده ها را در کاسه ای جداگانه انقدر با همزن برقی بزنید تا سفید شود ( وقتی کاسه را برمیگردانید سفیده نریزید ) سپس خامه را به سفیده ها اضافه و مخلوط کنید.
مخلوط خامه و سفیده را به مواد نشاسته ای اضافه نمائید و به صورت دورانی و بسیار ارام مخلوط کنید تا پودینگ غلیظ شود.
درون ظرف دسر را چرب کنید سپس مایه دسر را داخل ان بریزید و در یخچال به مدت 2 – 3 ساعت قرار دهید تا بسته و سرد شود ، پس از مدت زمان لازم پودینگ را با خامه ، تکه های میوه ، شکلات رنده شده و … تزئین و سرو کنید ( در صورت تمایل میتوانید کف ظرف پودینگ مقداری شکلات آب شده بریزید ).
سلام با سپاس فروان، خیلی عاااااالیه
سلام، خواهش می کنم ممنون از شما
سلام نیلوفرخانم واقعا دستت طلاست همشون عالین من این پودینگودرست کردم فقط شیرخشک بچه هم بهش اضافه کددم به کاسترهم اضافه کردم طعم بینظیری پیداکرده شماهم امتحان کنید
سلام ، ممنونم … شیر خشک که در دسترس ندارم اما چشم با کاسترد هم امتحان میکنم ببینم چی میشه 🙂
سلام خسته نباشی این پودینگ تااخرین لحظه اتمام کاربایدروگازباشه؟
سلام ، بله باید روی گاز باشه اما دقت کنید حرارت کم باشه 🙂
سلام نیلوفرجان درست کردم عالی شد خیلی ممنون
ستاره جان خوشحالم خوشت اومده 🙂
سلام نیلوفر جون ، من چند نوبت این دسر را درست کردم ولی در پایان کار بوی تخم مرغ میدهد ، ایا میتوان تعداشون رو کم کرد ؟ سپاس از شما
معصومه جان دلیل اینکه بوی تخم مرغ میده شاید این باشه که از تخم مرغ محلی یا مادر استفاده کردی ، از تخم مرغ های معمولی استفاده کنی این بو رو حس نمیکنی ، میتونی زعفران هم غلیظ تر بریزی یا اینکه از مقداری اسانس وانیل استفاده کنی 🙂
سلام نیلوفر ، عزیز دلم ممنون و سپاس از همه آموزش های شما . در این پودینگ باید زرده را به شیر سرد شده اضافه کرد یا شیر داغ ؟ مرسی بانوی محترم
ممنون معصومه جان ، عزیزم باید به شیر داغ اضافه کنی اما دقت کن که حرارت کم باشه و شیر نجوشه ، باید کم کم اضافه و تند تند مخلوط کنی ( اگه دیدی شیر داره میجوشه از روی حرارت بردار و دوباره بذار روی حرارت ) 🙂