خیلی از روش های تزیین خرما رو قبلاً آموزش دادیم. در اینجا میخوایم نوع دیگه ای از خرمای مجلسی رو آموزش بدیم: خرما شکم پر که در اون از پنیر خامه ای و گردو استفاده میشه. شوری پنیر و شیرینی خرما در کنار هم طعم خیلی خوبی ایجاد میکنه. میتونید این خرما رو برای مراسم های مختلف تهیه کنید.
طرز تهیه خرما شکم پر تزئینی
1- خرما را از یک طرف چاک دهید و باز کنید. هسته خرما را بیرون بیاورید.
2- در یک کاسه پنیر خامه ای را بریزید و با همزن خوب هم بزنید تا نرم و کرمی شود. عسل و آب پرتقال را اضافه کنید و بار دیگر بهم بزنید. پوست لیمو رنده شده و نصف گردوهای خرد شده را اضافه کنید.
3- مواد را داخل قیف بریزید. اگر هم قیف نداشتید، مواد را داخل یک گوشه از کیسه فریزر بریزید و نوک آن را سوراخ کنید. داخل خرماها را با مواد داخل قیف پر کنید. اگر دوست داشتید روی آن را با پوست لیمو رنده شده اضافی و یا پودر پسته و پودر نارگیل تزئین کنید.
- بهتر است قبل از سرو آنها را در یخچال نگهداری کنید.
از دیگر کاربران ایران کوک
از این به بعد خیلی راحت توی بخش کامنتها میتونید عکس اون غذایی که درست کردید رو آپلود کنید و با بقیه به اشتراک بذارید. 📸