طرز تهیه سالاد مرغ و پنیر
-
امتیاز دهید
-
4.1 از 5

-
- زمان آماده سازی
- دقیقه
-
- برای
- 4 نفر
مواد لازم برای سالاد مرغ و پنیر
- سینه مرغ 2 عدد
- گردو 1 فنجان
- انگور سیاه 1 فنجان
- کاهوی تازه چند برگ
- پنیر رندهشده 2 قاشق غذاخوری
- پیازچه 1 عدد
- روغن، نمک، فلفل به مقدار لازم
سالاد مرغ، از جمله سالادهای خوشمزه و محبوبی است که انواع مختلفی دارد. قبلا در ایران کوک ساندویچ سالاد مرغ را معرفی کردیم که با مرغ و سبزیجات تهیه میشود. اینجا قصد داریم طرز تهیه سالاد مرغ و پنیر را آموزش دهیم که برای درست کردن آن علاوه بر مرغ از مقداری گردو، پنیر و انگور سیاه استفاده میشود. این سالاد لذیذ را میتوانید روی نان تست یا برگهای کاهو بریزید و در مهمانی سرو کنید. همچنین سالاد مرغ و پنیر را میتوانید به عنوان غذای اصلی در وعده شام نیز میل کنید.
سالاد مرغ و پنیر، طرز تهیه آسانی دارد و درست کردنش به زمان زیادی نیاز دارد. حتی گاهی با مرغ باقیمانده از غذاهای دیگر میشود این سالاد خوشمزه را درست کرد. رنگ سبز کاهو در کنار رنگ قرمز انگور، ترکیب رنگ زیبا و جذابی در این سالاد میسازد که بسیار وسوسهکننده است. همچنین این سالاد به دلیل داشتن گوشت، گردو، میوه و سبزیجات سرشار از پروتئین، فیبر، انواع ویتامین و مواد معدنی است. در این سالاد از ترکیب روغن زیتون، نمک و فلفل به عنوان چاشنی استفاده میشود، البته شما میتوانید مقداری ماست یا سس مایونز نیز به آن اضافه کنید.
طرز تهیه سالاد مرغ و پنیر
مرحله اول
سینههای مرغ را با 2 لیوان آب، نمک و فلفل بگذارید بپزد تا آبش تمام شود. سپس، مرغ پخته را به اندازههای دلخواه تقسیم کنید.
مرحله دوم
کاهوها را بشویید و خرد کنید. دانههای انگور شستهشده را با چاقو چند قسمت کنید و پیازچهها را نیز ریز خرد کنید. سپس همه مواد اولیه را داخل کاسهای بریزید.
مرحله سوم
به مواد داخل کاسه نمک، فلفل و روغن زیتون را بیفزایید و خوب مخلوط کنید. سالاد مرغ و پنیر جذاب و لذیذتان آماده است.
نکات طلایی در تهیه سالاد مرغ و پنیر
-در این سالاد میتوانید به جای انگور از کشمش خیساندهشده استفاده کنید.
-اگر دوست دارید سبزیجات سالادتان بیشتر باشد، میتوانید از ساقه کرفس و جعفری خردشده استفاده کنید.
سخن آخر
سالاد مرغ و پنیر، یکی از انواع سالاد مرغ است که برای درست کردنش علاوه بر مرغ از پنیر، گردو، انگور سیاه، کاهو و پیازچه استفاده میشود. این سالاد را میتوانید هم به عنوان پیشغذا در مهمانیها سرو نمایید هم در وعده شام به عنوان غذای اصلی میل کنید. سالاد مرغ و پنیر طرز تهیه آسانی دارد و سرشار از پروتئین، مواد معدنی و انواع ویتامینهاست.
در اولین مرحله برای درست کردن این سالاد، مرغ را با مقداری آب، نمک و فلفل بپزید و مرغ پخته را به اندازههای دلخواه تقسیم کنید. در ادامه کاهوها و پیازچه شستهشده را خرد کنید و دانههای انگور را به چند قسمت تقسیم نمایید. سپس، همه مواد اولیه را داخل کاسهای بریزید و نمک، فلفل و روغن زیتون را با آنها مخلوط کنید. در صورت تمایل میتوانید مقداری ماست یا سس مایونز را با روغن زیتون، نمک و فلفل مخلوط کنید و به سالاد بیفزایید. همچنین به جای دانههای انگور میشود از کشمش خیساندهشده در این سالاد استفاده کرد.
خوب بود