حتماً شما هم به خوبی از خواص اسفناج مطلع هستید و میدانید که باید این سبزی مقوی را که حاوی بسیاری از مواد مورد نیاز بدن است در برنامه غذایی خود بگنجانید. شاید تعجب کنید اما آش و بورانی تنها غذاهایی نیستند که میشود با اسفناج درست کرد. کیک و کاپ کیک اسفناج هم هست. این کیک علاوه بر این که همه خواص اسفناج را در خودش دارد خیلی هم خوشمزه است و رنگ بسیار بسیار زیبا و متفاوتی هم دارد.   کیک اسفناج شکلاتی   با مقداری شکلات و پودر پسته کاپ کیک اسفناج خوشمزه تر و جذاب تر هم میشود. برای تهیه این کاپ کیک به مواد مرسوم تهیه کیک احتیاج دارید به علاوه یک دسته اسفناج تر و تازه. پس همین حالا آماده به کار شوید و مواد را آماده کنید. در ادامه دستور تهیه کاپ کیک اسفناج شکلاتی عالی را با عکس میبینید.  

طرز تهیه کاپ کیک اسفناج

مرحله اول:

برگ های اسفناج را به خوبی بشویید و آبکش کنید. سپس همراه نصف پیمانه روغن داخل مخلوط کن یا غذاساز بریزید و بزنید تا تقریبا یکدست شود.   میکس برگ اسفناج

مرحله دوم:

تخم مرغ و شکر را در کاسه بزرگی بریزید و آنقدر با همزن بزنید تا رنگش تغییر کند و روشن شود (حدود 5 دقیقه).

مرحله سوم:

سپس روغن و اسفناج میکس شده را بریزید و به خوبی مخلوط کنید. آرد و بیکینگ پودر و وانیل را به تدریج روی مواد الک کنید و کمی هم بزنید تا مایه یکدست شود.

مرحله چهارم:

کف قالب کاپ کیک ساوارین را چرب کنید و مایه را داخل آن بریزید. جا برای پف کردن کیک در قالب ها بگذارید. کیک را به مدت حدود 40 دقیقه در دمای 170 درجه بپزید. با خلال دندان تست کنید کیک پخته شده باشد.   مایه کاپ کیک اسفناج

مرحله پنجم:

در این مدت شکلات با تلخی 60% را با 1/4 پیمانه شیر روی بخار آب قرار دهید تا ذوب شود. سپس کمی فندق خرد شده به آن اضافه کنید. شکلات فندقی  

مرحله ششم:

وقتی کیک ها آماده و کمی خنک شدند آنها را از قالب خارج کنید.  

کاپ کیک اسفناجی

شکلات را روی آنها بریزید.   کاپ کیک اسفناج شکلاتی روی کاپ کیک اسفناج را با پودر پسته و شکلات چیپسی تزئین کنید. قبل از سرو یکی دو ساعت در یخچال قرار دهید.   تزئین کاپ کیک اسفناج