حلوا ارده خانگی

طرز تهیه: آرد را در یک قابلمه روی حرارت ملایم تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود و عطر آن بلند شود. بعد ارده را به آن اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه تفت دهید. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و گردوی خرد شده و پودر نارگیل را اضافه و مخلوط کنید.   در شیر جوش یا قابلمه کوچک دیگری شکر و آب را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس گلاب و زعفران دم کرده و هل را اضافه کنید و پس از یک دو جوش از روی حرارت بردارید.   شربت را به تدریج با مواد حلوا مخلوط کنید تا حلوا به غلظت دلخواه برسد (میزان مصرف شربت بسته به نوع آرد متفاوت است.) روی قالب را سلفون کشیده و نصف حلوا را درون قالب ریخته و روی آن را پودر پسته بریزید و با قاشق کاملاً صاف کنید. مابقی مواد حلوا را روی آن بریزید و روی آن پودر پسته بپاشید.   روی قالب را بپوشانید و به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید. پس از چند ساعت در ظرف مورد نظر برگردانید روی آن را مجدداً پودر پسته بپاشید و اطراف آن را با بادام پرک تزئین کنید.