طرز تهیه رشته پلو قیسی
-
امتیاز دهید
-
3.5 از 63

-
- زمان آماده سازی
- دقیقه
-
- زمان پخت
- دقیقه
-
- برای
- 3 نفر
مواد لازم برای رشته پلو قیسی
- برنج 2 فنجان
- رشته پلوئی 1 فنجان
- کره 100 گرم
- زعفران 1/2 فنجان
- پیاز داغ عسلی 2 فنجان
- برگه زردآلو 1 فنجان
- شکر 1 قاشق
- زردچوبه، فلفل و نمک
رشته پلو قیسی
طرز تهیه: برنج را بشوئید و تقریبا یک ربع خیس کنید. آن را با مقداری نمک و روغن در آب جوش بریزید و پس از چند جوش، رشته پلوئی را در آن بریزید و هم بزنیدتا کاملا بپزند. سپس آن را صاف و آبکشی کنید.
یک تابه متوسط آماده کنید و برگه زردآلو و قیسی را که قبلا کمی خیس کردید، با مقداری زعفران، شکر و پیاز سرخ شده روی حرارت ملایم مخلوط کنید و کمی تفت دهید.
ته دیگ را قرار دهید و یک لایه برنج روی ته دیگ بریزید. مقداری از مواد تفت داده شده را روی برنج بریزید و مجددا یک لایه برنج و یک لایه از مواد تفت داده شده را روی آن قرار دهید. در پایان مقداری کره و زعفران آب گرفته را مخلوط کنید و روی برنج بدهید و بگذارید تا برنج خوب دم بکشد.
می توانید مقداری مرغ پخته هم لا به لای برنج قرار دهید و لذت ببرید.
- برای: 3 نفر
- حاضر است در : دقیقه
- وعده: 100 غذای خوشمزه ساده برای نهار [ناهار]
- دسته بندی دستور آشپزی : پلو و چلو
- مواد لازم : ادویه, برنج, پیاز, رشته پلوئی, زرد آلو, زعفران, شکر, کره
خیلی خوب
درست کردم خیلی خوشمزه شد
عالی