اسنک باقلا سبز و پنیر

طرز تهیه : باقلاهای سبز را داخل آب در حال جوشیدن بریزید و پس از چند دقیقه که نرم شد آبکشی کنید ( هرچه باقلا تازه تر و ریز تر باشد زودتر نرم میشود ).

داخل ماهیتابه کمی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. پیازچه های خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا پیازچه ها نرم شوند. سپس باقلا سبزها ، سبزی های خرد شده ، نمک و فلفل اضافه کنید ، کمی تفت دهید و از روی حرارت بردارید.

نصف پنیر موزارلا را روی 4 عدد نان تست بریزید و پخش کنید . مخلوط باقلا و پیازچه تفت خورده را روی نان ها بریزید. سپس باقی مانده پنیر را روی باقلاها بریزید و در انتها روی مواد را با 4 نان باقی مانده بپوشانید ( در کل 4 اسنک خواهید داشت ).

داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. اسنک ها را داخل ماهیتابه بگذارید و پس از اینکه یک طرف طلایی شد برگردانید تا طرف دیگر نیز برشته و طلایی شود سپس اسنک ها را داغ سرو کنید.

نکته ها : میتوانید اسنک ها را در ساندویچ ساز هم آماده کنید که برای این منظور باید هر اسنک را از وسط به صورتی نصف کنید که به شکل مثلث شود. از پنیر پیتزا هم میتوانید استفاده کنید.