طرز تهیه لازانیا راویولی
-
امتیاز دهید
-
3.6 از 30

-
- زمان آماده سازی
- دقیقه
-
- زمان پخت
- دقیقه
-
- برای
- 8 نفر
مواد لازم برای لازانیا راویولی
- گوشت چرخ کرده 500 گرم
- سیر خرد شده 1 قاشق
- پودر سیر 1 قاشق چایخوری
- نمک 1 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری
- سس مارینارا 2 لیوان
- ادویه ایتالیایی 1 قاشق چایخوری
- ریحان خشک 1 قاشق چایخوری
- پونه کوهی 1 قاشق چایخوری
- راویولی فریزری 1 بسته
- پنیر موزارلا رنده شده 2 لیوان
لازانیا راویولی
طرز تهیه: یک تابه متوسط انتخاب کنید و آن را روی شعله گاز قرار دهید. 1 قاشق روغن درون آن بریزید و حدودا 5 تا 7 دقیقه گوشت چرخ کرده، سیر، پودر سیر، نمک و فلفل را در آن خوب تفت دهید و هم بزنید تا بپزد و گوشت قهوه ای رنگ شود.
روغن تابه را خالی کنید. ادویه ایتالیایی و سس مارینارا را به گوشت اضافه و سپس مخلوط کنید. در آرام پز یک لایه از مایه گوشت آماده شده بریزید. یک لایه راویولی روی مایه گوشت بریزید و مجددا لایه های بعدی را یکی در میان مایه گوشت و راویولی بریزید تا تمام مواد مصرف شوند.
آرام پز را روشن کنید و حدودا 3 ساعت مواد را درون آن بپزید.سپس در آرام پز را باز کنید و پنیر را روی غذا بپاشید. 1 تا 2 ساعت دیگر لازانیا راویولی را داخل آرام پز بپزید تا پنیر خوب آب و غذا آماده مصرف شود.
- برای: 8 نفر
- حاضر است در : دقیقه
- وعده: 100 غذای خوشمزه ساده برای نهار [ناهار], شام
- دسته بندی دستور آشپزی : ماکارونی، پاستا و لازانیا
- مواد لازم : ادویه, ادویه ایتالیایی, پنیر موزارلا, سبزیجات, سس مارینارا, سیر
۴ دیدگاه برای طرز تهیه لازانیا راویولی
دیدگاهتان را بنویسید برای لغو پاسخ کلیک کنید.
دستور آشپزی های مرتبط
کلمات کلیدی: راویولی,لازانیا با سس مارینارا
عالی و خوشمزه
عالی بود پختم و خوردیم. ممنون از irancook
خواهش میکنم نوش جونتون! 🙂
عاالی.با تشکر