تست پنیر و گردو با شیره افرا

  طرز تهیه: یک سيني فر، در يك سوم بالا و ديگري را در وسط فر قرار دهيد و فر را در دمای 200 درجه سانتی گراد گرم كنيد. گردوها را در سيني فر بچينيد و 7 تا 8 دقيقه روي طبقه‌ي پاييني تست كنيد. سپس در بشقاب بريزيد تا خنك شوند.   در تابه متوسط شيره افرا یا شیره طلائی و شيره ذرت و دانه هاي رازیانه و نمك را کمی بجوشانید. گردوها را اضافه كنيد و شعله را كم كنيد تا 3 دقيقه کمی جوش بزند و سپس از روي آتش برداريد و در ظرف پيركس بريزيد. مي توان اين گردوها را از يك هفته جلوتر آماده كرد. اگر سفت شدند آنها را در مايكروويو نرم كنيد.   در یک كاسه متوسط پنير بز را با چنگال خرد كنيد. 1 قاشق خامه اضافه كنيد و وقتي مخلوط يكدست شد 2 قاشق نمك به آن اضافه كنيد.   تستها را برشته كنيد. براي سرو مقدار زيادي از مخلوط پنير را روي سطح نان کره زده قرار دهيد و چند گردو روي آن بگذاريد. با كمي نمك دانه درشت سرو كنيد.