مزیت این مرغ سوخاری کبابی نسبت به سوخاری های دیگر این است که به جای سرخ شدن در روغن فراوان در فر پخته میشود. به این ترتیب هم روغن کمتر مصرف شده و هم غذای سالم تری خواهید داشت.

طرز تهیه سینه مرغ سوخاری کبابی

. فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. نصف سس مایونز ، نصف سس خردل ، سیرهای رنده شده و مقداری نمک و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.  

مرغ سوخاری

سینه های مرغ را به چند قسمت برش بزنید و به مخلوط سس اضافه کنید و پس از اینکه تمام سطح مرغ ها به سس آغشته شد خارج کنید و داخل آرد سوخاری یا خرده نان بزنید. مرغ ها را داخل سینی فر بچینید سپس به مدت 20 دقیقه داخل فر بگذارید تا مرغ ها بپزند و طلایی شوند.

مرغ سوخاری

نصف باقی مانده سس خردل و سس مایونز را داخل کاسه ای بریزید ، عسل را گرم کنید و به سس اضافه نمایید. با همزن بزنید تا سس یکدست شود.

مرغ سوخاری

سپس مرغ سوخاری را همراه با این سس سرو کنید.

مرغ سوخاری