طرز تهیه کتلت قارچ و مرغ
-
امتیاز دهید
-
3.4 از 28

مواد لازم برای کتلت قارچ و مرغ
- مرغ چرخ شده 500 گرم
- قارچ 500 گرم
- پیاز 1 عدد
- تخم مرغ 2 عدد
- آرد سفید 1/2 لیوان
- پودر سوخاری یا خرده نان 1/2 لیوان
- روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه مقدار لازم
کتلت مرغ و قارچ
طرز تهیه : قارچ ها را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس قارچ ها را داخل میکسر بریزید و بزنید تا یکدست شوند ( میتوانید قارچ ها را چرخ کنید ).
داخل کاسه ای مرغ چرخ شده ، قارچ میکس شده ، تخم مرغ ها ، آرد سوخاری یا خرده نان ، پیاز رنده شده ، روغن زیتون ، نمک و فلفل بریزید و خوب مخلوط کنید تا مایه کتلت یکدست شود.
آرد سفید را داخل کاسه ای بریزید ، با قاشق از مایه کتلت بردارید و داخل آرد بیندازید سپس بردارید و با دست تان به کتلت شکل دهید ( آرد برای جلوگیری از چسبندگی کتلت به دست میباشد و میتوانید به جای آرد دست تان را در سفیده تخم مرغ یا آب هم بزنید ).
داخل ماهیتابه مقدار کمی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود سپس به نوبت کتلت ها را داخل ماهیتابه قرار دهید ، پس از اینکه یک طرف طلایی شد برگردانید تا طرف دیگر آن نیز برشته و طلایی شود سپس کتلت ها را با نان و سالاد سرو کنید.
- دسته بندی دستور آشپزی : کوکو و کتلت
سلام ،ممنون درست میکنم فکر کنم خوشمزه باشه
چقدر وسوسه بر انگیز