بروسکتا

بروشِتای هویج و پنیر

هویج متوسط 4 عدد  .  پنیر موزارلای رنده شده 1 لیوان  .  پنیر چدار رنده شده 1 لیوان

سیر رنده شده 1 قاشق چایخوری  .  سس مایونز 1 لیوان  .  نان باگت 2 عدد

بروسکتا

طرز تهیه : هویج ها را بشویید سپس داخل آب در حال جوشیدن بریزید و پس از 15 دقیقه خارج کنید ، پس از اینکه سرد شد پوست هویج ها را بکنید و رنده کنید.

داخل کاسه ای هویج رنده شده ، پنیر موزارلا و چدار رنده شده ، سیر رنده شده و سس مایونز بریزید و خوب مخلوط کنید.

بروسکتا

نان باگت را با فاصله یکسان به صورت رولت برش بزنید ، روی تمام نان ها را با مواد پنیری بپوشانید سپس داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه قرار دهید.

پس از اینکه پنیرها آب شد و روی بروشتا طلایی شد آماده است ، بروشتاها را در  ظرف بگذارید و با پیازچه خرد شده ، شوید تازه و ... تزیین و سرو کنید.