تست پوره باقالی و ميگوي شيرين

    طرز تهیه: برای آماده سازی كره ی ترخون، در كاسه اي كوچك كره و ترخون و كمي نمك را مخلوط كنيد و كنار بگذاريد.   كاسه ي كوچكي را از آب و يخ پر كنيد و كنار بگذاريد. يك قابلمه‌ي كوچك آب را جوش بياوريد و پيمانه قاشق چایخوری نمك به آن اضافه كنيد. باقالی را به مدت 1 دقيقه در آب جوش بجوشانید. سپس آبكش كنيد و در آب و يخ بريزيد. پس از خنك شدن باقلا با دست پوست آن را بشكافيد و جدا كنيد و در كاسه اي بريزيد. (اگر از نخود فرنگی استفاده مي كنيد اين مرحله لازم نيست.)   در تابه ي متوسط روغن را روي شعله ي متوسط داغ كنيد. پياز و ½ نمك را در آن بريزيد و تفت دهيد تا پياز سبك شود (5 تا 6 دقيقه). باقالی را اضافه كنيد و 3 تا 5 دقيقه ديگر ادامه دهيد تا نرم شود. مخلوط را در غذاساز بريزيد و با خامه، 1 قاشق كره ی ترخون و باقيمانده  نمك ميكس كنيد تا نرم و يكدست شود.   در تابه ي متوسط كره را روي شعله ي متوسط آب كنيد. ميگو را اضافه كنيد و به آرامي طبخ كنيد. به مدت 1 دقيقه كره را روي ميگوها بريزيد تا شروع به گرد شدن كنند. ميگوها را نمك بزنيد و برگردانيد تا سمت ديگر آن نيز پخته شود (1 دقيقه). سپس در كاسه اي بريزيد و آب ليمو بزنيد.   باقيمانده ي كره را روي تست ها بماليد و كمي نمك روي آن بپاشيد. نان‌ها را برشته كنيد. براي سرو روي هر نان مقدار زيادي از پوره ي باقلا بريزيد. اسفناج را به ميگو اضافه كنيد و روي باقالی بريزيد. تست خوشمزه را سرو کنید.