کوکی گردو و دارچین در واقع نوعی بیسکوتی یا کوکی ایتالیایی است. بیسکوتی در ایتالیا با طعمهای مختلف تهیه میشود و از کوکیهای قدیمی و معروف این کشور است. کوکی گردو و دارچین در واقع دو بار پخته میشود. ابتدا خمیر با استفاده از آرد، تخم مرغ، شکر، گردو و دارچین تهیه میشود. بعد به شکل دو لوله دراز در فر پخته میشود. بعد از این مرحله لولهها اسلایس می شوند و دوباره در فر پخته میشوند.
برخی از مواد موجود در این دستور شاید برای کوکی عجیب به نظر برسند. مثلاً فلفل. اما نگران نباشید! فلفل قرار نیست کوکی شما را تند بکند بلکه فقط کمی به کوکی شما طعم میدهد و آن را خوشمزهتر میکند. کمی هم آرد ذرت به کار رفته است که به حفظ بافت کوکی گردو و دارچین کمک میکند. این کوکیهای جذاب و خوشمزه را میتوانید تا یک ماه در ظرف در بسته در یخچال نگه دارید. کوکی گردو و دارچین برای میل کردن همراه با چای یا قهوه فوق العاده است.
طرز تهیه کوکی گردو و دارچین (بیسکوتی)
ابتدا فر را با درجه حرارت ۱۷۵ سانتیگراد روشن کنید. روی یک سینی فر کاغذ روغنی بکشید و آن را کنار بگذارید.
آرد، آرد ذرت، بیکینگ پودر، نمک، فلفل و دارچین را داخل کاسهای با سایز متوسط بریزید و با هم مخلوط کنید.
در کاسه دیگری، کره و شکر را با همزن برقی آنقدر بزنید تا رنگ کره روشن شود و ترکیب نرم و سبکی حاصل شود (حدود ۲ دقیقه).
تخم مرغ را اضافه کنید و مجدداً کمی هم بزنید تا خوب مخلوط شود. سپس عصاره وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. در آخر مخلوط آرد و همین طور گردو را اضافه کنیدو با سرعت کم همزن هم بزنیدتا مواد به خوبی مخلوط شوند. خمیر تهیه شده را داخل کیسه پلاستیکی قرار دهید و ۱۵ دقیقه در یخچال بگذارید تا خنک شود.
خمیر را از یخچال خارج کنید و به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. هر قسمت را به شکل دراز (همان طور که در عکس دیده میشود) روی سینی فر پهن کنید: عرض حدوداً ۴ سانت و ارتفاع ۲ سانت. بین دو قسمت حدود ۱۰ سانت فاصله بگذارید، چون خمیر بعد از پخته شدن پف خواهد کرد.
حدود ۲۰ دقیقه کوکیها را در فر قرار دهید و سپس سینی را از فر خارج کنید. ۱۰ دقیقه اجازه بدهید خنک شوند.
وقتی کوکیها خنک شدند، آنها را به تخته آشپزخانه منتقل کنید و برش بزنید. برای برش از چاقوی دنده دار استفاده کنید و به صورت مورب اسلایسهایی به ضخامت ۱/۲۵ سانت برش بزنید. مغز کوکی کمی خام به نظر خواهد رسید.
حال کوکیهای کوچک را مجدداً روی کاغذ روغنی بچینید و سینی را به مدت ۵-۷ دقیقه به فر منتقل کنید تا یک طرف کوکیها طلایی رنگ شود. حال کوکیها را برگردانید و دوباره ۵-۷ دقیقه در فر قرار دهید تا طرف دیگر آنها هم طلایی رنگ شود.
کوکی گردو و دارچین شما آماده است. نوش جان!
دیدگاه های ثبت شده
سلام میشه به جای کره از روغن یا چیز دیگه استفاده کرد؟؟
راستش تا حالا امتحان نکردم ولی فکر میکنم روغن کوکی رو خشک کنه.
سلام
خیلی ممنون
میتونم به جای گردو کشمش استفاده کنم یا ترکیب هر دو؟ میخواستم ببینم به بافت ش آسیب نمیزنه
اگر آرد ذرت نریزیم ممکنه بافت رو از دست بده؟
ممنون
سلام مریم عزیز،
بله میتونید از کشمش یا ترکیب گردو و کشمش هم استفاده کنید. البته شاید بهتر باشه دارچین رو حذف کنید.
فکر میکنم بدون آرد ذرت هم مشکل خاصی پیش نیاد چون توی خیلی دستورها دیدم فقط از آرد سفید استفاده کنند.
موفق باشید
خیییییلی ممنون 🙂
فقط یک سوال دیگه، اگه یک شکل کوچیکتر بهش بدم مثلا حالت کلوچه پهن باشه همون دمای 175 با زمان 20 کافی هست یا باید زمان کمتر بشه ؟
بازم سپاس
خواهش میکنم.
بله اگر نازکتر برش بدین زمان کمتری توی فر احتیاج داره که اون رو دیگه باید با صحیح و خطا به دست بیارین.