تست محمره و هويج تنوري با زيره

  طرز تهیه: برای آماده كردن هويج، يك سيني فر را در 1/3 بالايي و سيني ديگري را در 1/3 پاييني فر قرار دهيد. فر را تا 200  درجه سانتی گراد از قبل گرم كنيد. كف سيني فر را فويل بيندازيد.   هويج ها را در سيني فر بچينيد و روي آنها كمي روغن زيتون و عسل و زيره و ½ قاشق چایخوری نمك بريزيد. مواد را با دست روی هويج ها بمالید تا همه جاي آنها به اين مواد آغشته شود، سپس آنها را براي 15 دقيقه در فر بگذاريد. سيني را تكان دهيد و دوباره در فر بگذاريد و به مدت 10 تا 15 دقيقه اجازه دهيد هويج ها طلايي و نرم شوند و سپس آنها را از فر خارج كنيد.   برای آماده كردن محمره فر را روی حالت گريل با درجه ي بالا گرم كنيد. فلفل ها و سير را در سيني فر كه با فويل پوشانده ايد بچينيد و روي طبقه ي بالا گريل كنيد. گاهي سيني را تكان دهيد تا جايي كه فلفل ها سياه شوند و سير قهوه اي شود (12 تا 15 دقيقه). سبزيجات را در يك كاسه ي متوسط بريزيد، به خوبي بپوشانيد و 20 دقيقه استراحت دهيد تا خوب بخار كند.   وقتي فلفل ها خنك شدند پوست آنها را بكنيد و ساقه و تخم را جدا كنيد. پوست سير را نيز بگيريد و همراه با فلفل ها، گردو، انار و باقيمانده ي روغن زيتون، باقيمانده ي نمك، پاپريكا و فلفل در غذاساز بريزيد و با پالس كمی خرد و مخلوط كنيد.   براي سرو روي هر نان مقدار زيادي محمره بماليد و چند هويج روي آن قرار دهيد. در پايان آب ليمو و كمي فلفل پولكي و كمي عسل روي آنها بريزيد و با تخم افتابگردان و نعناع تزيين كنيد.