لقمه مرغ با طعم سیر

طرز تهیه: سینه های مرغ را به قطعات مکعبی لقمه ای خرد کنید. آنها را در یک کاسه عمیق بیندازید.

در ظرفی دیگر، روغن زیتون، سیر و فلفل سیاه را باهم مخلوط کنید. سپس آنها را روی مرغ بریزید. روی آن را بپوشانید و 30 دقیقه مارینه کنید.( 30 دقیقه مرغ به مواد آغشته شود.)

فر را تا دمای 240 درجه سانتی گراد گرم کنید.

فلفل قرمز و خرده نان را باهم مخلوط کنید. قطعات مرغ را از روغن زیتون بیرون بیاورید و درون خرده های نان بغلتانید. لقمه های مرغ را روی کاغذ شیرینی پزی قرار دهید و به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهید تا قهوه ای رنگ شوند.