لقمه مرغ با طعم سیر
طرز تهیه: سینه های مرغ را به قطعات مکعبی لقمه ای خرد کنید. آنها را در یک کاسه عمیق بیندازید.
در ظرفی دیگر، روغن زیتون، سیر و فلفل سیاه را باهم مخلوط کنید. سپس آنها را روی مرغ بریزید. روی آن را بپوشانید و 30 دقیقه مارینه کنید.( 30 دقیقه مرغ به مواد آغشته شود.)
فر را تا دمای 240 درجه سانتی گراد گرم کنید.
فلفل قرمز و خرده نان را باهم مخلوط کنید. قطعات مرغ را از روغن زیتون بیرون بیاورید و درون خرده های نان بغلتانید. لقمه های مرغ را روی کاغذ شیرینی پزی قرار دهید و به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهید تا قهوه ای رنگ شوند.
دیدگاه های ثبت شده
سلام. سوال خانم یا آقای سلمی سوال منم هست، ممنون میشم راهنمایی کنی نیلوفر بانو جان.
جوابشون رو دادم عزیزم. بله میشه از پودر سوخاری هم استفاده کرد. یا میتونید خودتون در منزل تهیه کنید.
سلام وقت بخیر
ممنون از زحماتتون
ببخشید میتونیم به جای خرده نان از پودر سوخاری استفاده کنیم ?
منظور از خرده نان , وسط نان ساندویچی هست که خشک شده?
بله میتونید مغز نان ساندویچی رو خشک و پودر کنید یا از پودر سوخاری استفاده کنید. از طرز تهیه پودر سوخاری با طعم سبزیجات هم میتونید کمک بگیرید.
سلام ….یه سوال داشتم با ماکرویو چطوری این غذا تهیه کنیم؟
با مایکرویو نمیشه آرزو جان