باندت کیک میوه ای
طرز تهیه: فر را تا دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید. قالبی را که برای پخت کیک در نظر گرفته اید با کمی کره چرب کنید و پودر نارگیل را کف آن بریزید.
آرد، نمک، جوش شیرین، دارچین و پودر گردو را باهم الک کنید و کنار بگذارید.
حال تخم مرغ، شکر، روغن و وانیل را به کمک همزن خوب هم بزنید تا مایه یکدست شود. آرد را اضافه کنید و با دست تمیز آن را با مواد مخلوط کنید. به آرامی توت فرنگی، موز، آناناس و همچنین گردو خرد شده را به مایه کیک اضاف کنید و با مواد زیرو رو کنید تا مخلوط شوند. مایه کیک را به آرامی در قالب سرازیر کنید.
کیک را حدود 1 ساعت و ربع یا 1 ساعت و نیم در فر 175 درجه سانتی گراد قرار دهید تا کاملا بپزد. پس از اینکه کیک پخته شد، آن را از قالب جدا کنید و اجازه دهید تا 10 دقیقه خنک شود.
دیدگاه های ثبت شده
سلام
ممنون از سایت خوبتون
دستور کیک رو مو به مو انجام دادم ولی بعد از حدود ۲ ساعت که از فر درش آوردم روی کیک خوب پخته شده بود و خوشمزه بود ولی وسط کیک که میوه داشت خمیر مونده بود و شل بود ، چیکار باید بکینم که خوب بشه ؟ مثل عکس
باسلام تمام دستوراتی که سایت محترم ایران کوک دردسترس عموم قرارمیده نمرهٔ آنها20.ممنون