طرز تهیه خورش تورشه کباب (گیلان)
-
امتیاز دهید
-
3.3 از 72

-
- زمان آماده سازی
- دقیقه
-
- زمان پخت
- دقیقه
-
- برای
- 6 نفر
مواد لازم برای خورش تورشه کباب (گیلان)
- مرغ 1 عدد
- سیب زمینی نیم کیلو
- بادمجان قلمی 3 عدد
- رب گوجه فرنگی 1 قاشق
- آب نارنج یا آب لیمو 1 فنجان
- روغن به میزان لازم
- دارچین، زردچوبه، نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه خورش تورشه کباب گیلانی
طرز تهیه: مرغ را پاک کرده و بشوئید. در یک قابلمه بزرگ روغن را بریزید و اطراف مرغ را کمی در آن سرخ کنید. سپس 3 لیوان آب روی مرغ بریزید و دارچین، زردچوبه،نمک و فلفل و آب لیمو را به آن اضافه کنید. مرغ را روی حرارت متوسط قرار دهید تا خوب بپزد.
بادمجانها را پوست بگیرید و به صورت لایه لایه خرد کرده و در روغن سرخ کنید سپس آنها را روی مرغ پخته بچینید. سیب زمینی ها را نیز پوست کنده و ورقه ورقه کنید. آنها را در روغن خوب سرخ کنید تا طلائی رنگ شوند. سپس آنها را هم به مرغ اضافه کنید.
پس از اینکه خورش خوب پخت و جا افتاد، مرغ را بیرون بیاورید و آن را درسته و یا به صورت قطعه قطعه درون ظرف خورش خوری بریزید و دور تا دور و روی آن را با سیب زمینی و بادمجان تزئین و سرو کنید.
- برای: 6 نفر
- حاضر است در : دقیقه
- وعده: شام, غذای نهار
- دسته بندی دستور آشپزی : غذاهای محلی و سنتی
- مواد لازم : آب نارنج, آبلیمو, ادویه, سیب زمینی, گوجه فرنگی, مرغ
عاااااااااااااالی امتحان کنید حتما